Πέμπτη, 27 Ιανουαρίου 2022 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Δημήτρης Λιγνάδης: Νέα μαρτυρία από γυναίκα - «Αν τολμήσεις να μιλήσεις θα σου τινάξω τα μυαλά στον αέρα»

Αυτή ήταν που τον «έκαψε» με την κατάθεση της

Δημήτρης Λιγνάδης: Νέα μαρτυρία από γυναίκα - «Αν τολμήσεις να μιλήσεις θα σου τινάξω τα μυαλά στον αέρα»
News 21.02.2021 20:28
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Μια νέα σοκαριστική μαρτυρία βγήκε στο φως μετά τη σύλληψη του Δημήτρη Λιγνάδη, με μια γυναίκα να «καίει» τον ηθοποιό με την κατάθεση της.

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, η συγκεκριμένη γυναίκα που γνώριζε για πολλά χρόνια και πολύ καλά τον γνωστό ηθοποιό ήταν αυτή που τον “έκαψε” με την σοακριστική κατάθεση της.

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως η ίδια, όταν ήταν 19 χρονών τον ερωτεύτηκε και έκτοτε πήγαινε συνέχεια στο σπίτι του. Μόλις όμως κατάλαβε τι γινόταν φοβόταν να τα αποκαλύψει γιατί όπως αναφέρει η ίδια ο Δημήτρης Λιγνάδης την απειλούσε πως: “Αν τολμήσεις να μιλήσεις θα σου τινάξω τα μυαλά στον αέρα”.

Δημήτρης Λιγνάδης νέα μαρτυρία από γυναίκα

Δημήτρης Λιγνάδης: Το ένταλμα αναφέρει ότι έχει σχεδιάσει και άλλες παρόμοιες πράξεις σε βάρος ανηλίκων

Το ένταλμα των δικαστικών αρχών για τη σύλληψή του Δημήτρη Λιγνάδη φαίνεται να είναι «καταπέλτης» και τα όσα αναφέρουν είναι σοκαριστικά.

Ο κατηγορούμενος φορώντας χειροπέδες οδηγήθηκε σήμερα στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων και έμεινε στο γραφείο της ανακρίτριας για λιγότερο από μια ώρα.

Συνοδευόμενος από το δικηγόρο του ζήτησε να λάβει γνώση της δικογραφίας αλλά και προθεσμία για να προετοιμάσει τους υπερασπιστικούς του ισχυρισμούς. Μέχρι την απολογία του, ο κατηγορούμενος πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου θα παραμένει υπό κράτηση στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση.

Ωστόσο, τα όσα αναφέρονται στο ένταλμα που εξέδωσαν οι δικαστικές αρχές για τον κατηγορούμενο σκηνοθέτη – ηθοποιό σοκάρουν και καταδεικνύουν σε μεγάλο βαθμό και την ισχύ του αποδεικτικού υλικού που έχει συγκεντρώσει η εισαγγελία σε βάρος του σκηνοθέτη. Πρόκειται για καταθέσεις μαρτύρων αλλά και για τις μηνύσεις των θυμάτων που «έκαψαν» τον κατηγορούμενο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο ένταλμά τους οι δικαστικές αρχές επικαλούνται σοβαρές ενδείξεις ότι ο κατηγορούμενος έχει σχεδιάσει και άλλες παρόμοιες πράξεις σε βάρος ανηλίκων πέραν αυτών για τις οποίες έχει καταμηνυθεί, ότι υφίστανται σοβαρές ενδείξεις ενοχής για τέλεση βιασμών από τον ίδιο κατά συρροή και μάλιστα με τα θύματα να βρίσκονται σε ιδιαίτερα ευαίσθητη ηλικία.

Επίσης στο ένταλμά τους οι δικαστικές αρχές κάνουν λόγο για συστηματική προσέγγιση των θυμάτων από τον κατηγορούμενο σκηνοθέτη με καλλιέργεια κλίματος εμπιστοσύνης και με εκμετάλλευση της επαγγελματικής ιδιότητας του. Επιπλέον στο ένταλμα κατά τις ίδιες πληροφορίες γίνεται λόγος για άσκηση βίας από τον Δ. Λιγνάδη, ο οποίος κατά τις δικαστικές αρχές οδηγούσε τα θύματά του σε κατάσταση αναισθησίας ή ανικανότητας.

Τα θύματα ήταν κυρίως αλλοδαποί και ανήλικοί ενώ ο θύτης τους, ήτοι ο κατηγορούμενος εμφάνιζε, σύμφωνα με το ένταλμα εμμονή και εγκληματική ροπή για πολλά έτη.

 Δημήτρης Λιγνάδης ένταλμα

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Η δημόσια συγγνώμη του Star για τον τίτλο στο θέμα του Δημήτρη Λιγνάδη

Δημήτρης Λιγνάδης: Την Τετάρτη η απολογία του - Αρνείται όλες τις κατηγορίες

Share