Πρωινό: Φαίη Σκορδά και Γιώργος Λιάγκας επέστρεψαν στον αέρα του ΑΝΤ1

Έπειτα από μια εβδομάδα εκτός λόγω κορωνοϊού

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πρωινό: Φαίη Σκορδά και Γιώργος Λιάγκας επέστρεψαν στον αέρα του ΑΝΤ1

Έπειτα από μια εβδομάδα εκτός αέρα του ΑΝΤ1, το Πρωινό με παρουσιαστές την Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα επέστρεψαν στο τηλεοπτικό πλατό μαζί με τους συνεργάτες τους.

Η εκπομπή να θυμίσουμε σταμάτησε για περίπου 10 ημέρες λόγω τριών κρουσμάτων κορωνοϊού που είχαν βρεθεί πίσω αλλά και μπροστά από τις κάμερες.

Πρωινό Φαίη Σκορδά  Γιώργος Λιάγκας

«Κοίτα Γιώργο για να είμαστε σωστοί! Δυο φορές όπως ξέρεις την εβδομάδα στον ΑΝΤ1, υποβαλλόμαστε σε τεστ όλοι, για να δούμε αν έχουμε κορωνοϊό. Την Παρασκευή λοιπόν, ένας από τους συνεργάτες τους εξωτερικούς, το πρωί που υποβλήθηκε σε τεστ βγήκε θετικός.

Όταν λέμε εξωτερικός, εννοούμε πως δουλεύει και σε άλλες παραγωγές. Έτσι λοιπόν, υποβληθήκαμε όλοι σε μοριακό τεστ που είναι το πιο ασφαλές και βγήκαν και άλλοι δυο συνεργάτες θετικοί. Ο ένας είναι μπροστά από τις κάμερες και ο άλλος πίσω. Άρα έχουμε 3 θετικά κρούσματα κορωνοϊού στην εκπομπή», είχε πει ο Γιώργος Λιάγκας στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα.

Όλη η ομάδα έμεινε σε καραντίνα ακολουθώντας τα πρωτόκολλα που ορίζει ο ΕΟΔΥ, μετά το τέλος της και αφού τα τεστ βγήκαν αρνητικά επέστρεψαν όλοι στα πόστα τους.

Ακολουθήστε την Ελένη Ζουγανέλη στο Instagram

Τηλεθέαση - Πρωινό: Πρωτιά για Λιάγκα - Σκορδά

Για ακόμη μια ημέρα το Πρωινό, με παρουσιαστές Γιώργο Λιάγκα και Φαίη Σκορδά, κατάφερε να τερματίσει πρώτο στον πίνακα τηλεθέασης της πρωινής ζώνης.

Το πρώην ζευγάρι έχει αποδείξει πως είναι αχτύπητο δίδυμο, καθώς σημειώνει νούμερα "φωτιά" στον σταθμό του Αμαρουσίου, αφήνοντας κατά πολύ πίσω τον ανταγωνισμό.

Συγκεκριμένα, Πέμπτη 11/2, Φαίη Σκορδά και Γιώργος Λιάγκας σημείωσαν 19,5% σε δυναμικό κοινό, κατακτώντας την πρώτη θέση.

Πρωινή ζώνη

  • ANT1: Το πρωινό 19.5
  • ΣΚΑΪ: Αταίριαστοι 8.8
  • Mega: Πάμε Δανάη 4.5
  • ALPHA: T-Live 10.7
  • Open: Ευτυχείτε 15.7
  • STAR: Στην φωλιά των Κου Κου 10.4