Ετοιμάζεται ένταλμα σύλληψης για ακόμα έναν ηθοποιό

Νέες καταγγελίες σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής Πρωινό

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ετοιμάζεται ένταλμα σύλληψης για ακόμα έναν ηθοποιό

Οι σοκαριστικές εξελίξεις στον χώρο του θεάτρου δείχνουν να μην έχουν τέλος αφού μόλις πριν από λίγη ώρα, η εκπομπή Πρωινό αποκάλυψε πως ετοιμάζεται ένα νέο ένταλμα σύλληψης για έναν ακόμα γνωστό ηθοποιό με την κατηγορία του βιασμού.

Η δημοσιογράφος της εκπομπής τόνισε πως η υπόθεση αυτή βρίσκεται στα όρια της παραγραφής και έτσι η εισαγγελία θα τρέξει προκειμένου να συγκεντρώσει τα στοιχεία που χρειάζεται, ενώ σήμερα κατέθεσε στον Εισαγγελέα και ο Σπύρος Μπιμπίλας ως πρόεδρος του ΣΕΗ.

Τι συμβαίνει με το νέο ένταλμα σύλληψης κατά ηθοποιού

«Υπάρχει έντονα μια φημολογία τις τελευταίες ώρες ότι επίκειται σύλληψη ενός ακόμα ηθοποιού, ο οποίος παίζει και τώρα στην τηλεόραση, ο οποίος εμπλέκεται στην αρχική υπόθεση, δηλαδή στου γνωστού ηθοποιού και σκηνοθέτη», είπε ο Γιώργος Λιάγκας ενώ η Λία Κοντοπούλου συμπλήρωσε:

«Υπάρχει μια φημολογία γιατί τις προηγούμενες ημέρες κατατέθηκε μια μήνυση από έναν άνδρα. Κατήγγειλε γνωστό ηθοποιό για βιασμό στα όρια της παραγραφής. Περίπου πριν από 15 χρόνια. Αυτή την υπόθεση την ερευνά με ιδιαίτερη προσοχή η εισαγγελία, θα την τρέξει γρήγορα.

Καταγγελία ηθοποιός σύλληψη

Μάλιστα, την έχει αναθέσει στην κρατική ασφάλεια να την ερευνήσει. Δεν αποκλείεται αν υπάρχουν στοιχεία και μαρτυρίες που να δείχνουν ότι έχει υπάρξει το αδίκημα του βιασμού και εκεί να έχουμε μια εξέλιξη γρήγορη ενδεχομένως με εντάλματα».

Από τη μεριά του, ο Αλέξης Μίχας σημείωσε: «Συμμετείχε αυτός ο ηθοποιός σε δύο σειρές στο παρελθόν. Συνάδελφοί του έχουν ενημερωθεί για τη φημολογία των τελευταίων ημερών, είναι σοκαρισμένοι. Κάνουν λόγο για έναν ευγενή αλλά παράλληλα εσωστρεφή και κλειστό χαρακτήρα που μέχρι εκείνη τι χρονική στιγμή δεν είχε δώσει το παραμικρό δικαίωμα. Σοκαρισμένα είναι και τα στελέχη του τηλεοπτικού σταθμού από το οποίο προβλήθηκε η συγκεκριμένη σειρά».

Νέα καταγγελία σεξουαλικής κακοποίησης από 38χρονο για πασίγνωστο ηθοποιό

Μια νέα καταγγελία σεξουαλικής κακοποίησης ενός 38χρονου άνδρα που αφορά πασίγνωστο ηθοποιό βγήκε στο φως της δημοσιότητας, με τον Εισαγγελέα να αναμένεται να την λάβει στα χέρια του τις επόμενες μέρες για να προχωρήσει η υπόθεση.

Η υπόθεση, από την άλλη, του Δημήτρη Λιγνάδη φαίνεται να προκάλεσαν ένα ντόμινο εξελίξεως, φέρνοντας στην επιφάνεια συνεχώς περισσότερες αποκαλύψεις.

Σύμφωνα με το MEGA, ο 38χρονος Δημήτρης αναγνώρισε στον παρατηρητή το άτομο που τον κακοποίησε σεξουαλικά όταν ήταν 22 και μάλιστα πρόκειται για πασίγνωστο ηθοποιό.

Επιπλέον, ο Εισαγγελέας έδωσε παραγγελία στην Ασφάλεια να κάνει την προανάκριση και μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να την πάρει στα χέρια του και να προχωρήσει αυτή την υπόθεση.

 Νέα καταγγελία για πασίγνωστο ηθοποιό