Δευτέρα, 16 Μαΐου 2022 | Επικοινωνία

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Για τον κύριο Λιγνάδη γνωρίζω πάνω από 20 χρόνια»

«Πως μπορεί να μιλήσει κάποιος όταν δεν έχει γίνει στον ίδιο;»

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Για τον κύριο Λιγνάδη γνωρίζω πάνω από 20 χρόνια»
News 22.02.2021 11:26
Από Ελένη Ζουγανέλη

Για τις καταιγιστικές εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη, μίλησε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου η οποία μαζί με άλλους καλλιτέχνες, βρέθηκε έξω από το Υπουργείο Πολιτισμού και ζητούσαν την παραίτηση της Λίνας Μενδώνη.

Η ηθοποιός, έκανε δηλώσεις στην κάμερα του Πρωινού και την Τζένη Κρουσταλλακίδου.

«Εγώ έχω έρθει εδώ για συμπαράσταση. Θεωρούμε πως έχουμε φτάσει σε ένα σημείο που δεν πάει άλλο. Έχουμε ξεκινήσει έναν αγώνα και πρέπει να τον ολοκληρώσουμε.

Και ζητάμε την παραίτηση της Υπουργού Πολιτισμού διότι θεωρούμε πως δεν καλύπτει καθόλου σωστά τη θέση της. Και πρέπει να ξεκινήσουμε από εκεί για να μπορούμε να φτιάξουμε κανόνες δεοντολογίας και να μπορούμε να εργαζόμαστε σαν κανονικοί άνθρωποι».

Η αποκάλυψη της Αναστασοπούλου για τον Δημήτρη Λιγνάδη

«Για τον κύριο Λιγνάδη γνωρίζω πάνω από 20 χρόνια. Πως μπορεί να μιλήσει κάποιος όταν δεν έχει γίνει στον ίδιο; Το μόνο πράγμα που μπορούσαμε να κάνουμε όλα αυτά τα χρόνια και προσωπικά, έχω προσπαθήσει να παροτρύνω τα παιδιά που γνώριζα προσωπικά να μπουν σε αυτή τη διαδικασία. Αλλά πρέπει να καταλάβει ο κόσμος που ρωτάει “γιατί τώρα”, ότι μιλάμε για ανήλικα παιδιά σε αυτή την περίπτωση.

Και σε άλλες περιπτώσεις, όταν ξεκινάς τη δουλειά σου, ο φόβος είναι τεράστιος για να μιλήσει κάποιος και να υπερασπιστεί τον εαυτό του μπροστά σε ανθρώπους που είχαν χρόνια καίριες θέσεις στα πράγματα. Για μένα ήταν σκοπός της ζωής μου να έρθουμε σήμερα εδώ» εξήγησε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Ακολουθήστε την Ελένη Ζουγανέλη στο Instagram

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Η αυστηρή ανάρτηση μετά την παραίτηση του Δημήτρη Λιγνάδη

Λίγες μέρες μετά τη δική της καταγγελία, η ηθοποιός πήρε θέση για τον Δημήτρη Λιγνάδη, για τον οποίο ωστόσο δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής κάποια επίσημη καταγγελία.

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου ανέβασε ένα στιγμιότυπο από το δελτίο ειδήσεων που μετέφερε τα νέα για τον Λιγνάδη και έγραψε «Μεγάλη Μέρα».

Πηνελόπη Αναστασοπούλου Δημήτρης Λιγνάδης

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Γιώργος Σουξές: «O Λιγνάδης έπρεπε να είχε παραιτηθεί νωρίτερα! Είναι Εθνικό Θέατρο, είναι λεφτά δικά μας»

Δημήτρης Λιγνάδης: Η αντίδρασή του όταν του πήραν το κινητό

Share