Δώρα Χρυσικού: «Τον Γιώργο Κιμούλη τον έτρεμα»

«Η Ζέτα Δούκα απορρόφησε πολλά από τα σκάγια και την οργή του»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Δώρα Χρυσικού: «Τον Γιώργο Κιμούλη τον έτρεμα»

Η Δώρα Χρυσικού βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας στην εκπομπή Πάμε Δανάη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις καταγγελίες που έγιναν για τον Γιώργο Κιμούλη με την ίδια να παραδέχεται πως κατά τη συνεργασία τους τον έτρεμε.

Η ηθοποιός ήταν από τους πρώτους ανθρώπους που έσπευσαν να υποστηρίξουν τη Ζέτα Δούκα όταν έκανε τη δική της καταγγελία κατά του Γιώργου Κιμούλη, ενώ μετά από το «τσουνάμι» αποκαλύψεων για τον χώρο του θεάτρου, ζήτησε την παραίτηση της Λίνας Μενδώνη.

Στις νέες της δηλώσεις αναφέρθηκε στην εποχή που δούλευε στο θέατρο μαζί με τον Κιμούλη και εξήγησε πως είχε υποστεί bullying αλλά ποτέ δεν βρήκε το θάρρος να αντιδράσει.

Οι δηλώσεις της Δώρας Χρυσικού για τον Γιώργο Κιμούλη

«Εγώ τον Γιώργο Κιμούλη τον έτρεμα. Είχε μία επιβολή πάνω μας για όλους αυτούς τους λόγους… Εμένα ήταν το όνειρο της ζωής μου να παίξω με τον Γιώργο. Θεωρούσα πολύ μεγάλη τιμή το ότι ήμουν σε αυτόν τον θίασο, ότι θα είχα έναν ρόλο δίπλα του, ότι θα μπορούσα να μαθητεύσω στο πλευρό του.

Δεν υπάρχει αντικειμενικότητα τέτοιου τύπου στα πράγματα. Βλέπεις ότι ξεκινά μια δουλειά με τις καλύτερες προδιαγραφές, με έναν εξαιρετικό θίασο, με ένα υπέροχο έργο και ξαφνικά συμβαίνουν πράγματα ανάμεσα σε τέσσερις ανθρώπους που λες γιατί; Δεν υπάρχει κανένας λόγος για όλα αυτό, δεν υπάρχει κανένας λόγος να συμβαίνει.

Δώρα Χρυσικού Κιμούλη

Εγώ δεν μπόρεσα να ψελλίσω ποτέ τίποτα, ακόμα και όταν η ίδια υπέστην το bullying. Αν δεν ήταν η Ζέτα Δούκα να απορροφήσει πολλά από τα σκάγια και την οργή του, πιστεύω ότι εγώ θα ήμουν σε πολύ πιο δεινή θέση από αυτή που ήμουν. Κι εγώ πήγαινα κλαμμένη στο θέατρο κι εγώ γύρναγα κλαμμένη από το θέατρο κι εγώ είχα ένα τεράστιο γιατί», είπε η Δώρα Χρυσικού.

Δώρα Χρυσικού για καταγγελίες «Ελπίζω να βγουν κι άλλα ονόματα στη δημοσιότητα, είμαι βέβαιη»

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, η ηθοποιός παραδέχτηκε πως «είναι μια φοβερή αρχή από την κυρία Μπεκατώρου. Νομίζω ότι της χρωστάμε όλοι πολύ μεγάλη ευγνωμοσύνη. Και στον δικό μου χώρο η κυρία Δούκα έκανε την αρχή και τώρα ο δρόμος είναι ανοιχτός».

Πιστεύει ότι θα βγουν και άλλα ονόματα στη δημοσιότητα; «Το ελπίζω ότι θα βγουν και άλλα ονόματα, είμαι σχεδόν βεβαία. Τώρα, διότι τώρα αποφάσισαν τα θύματα να το πουν, τώρα είναι ώριμες οι συνθήκες» εξομολογήθηκε.