Άριελ Κωνσταντινίδη: «Είχα ακούσει μία ιστορία για τον Λιγνάδη και έναν συνάδελφό μου που ήταν έφηβος»

«Ήμουν 23 και δεν πήγαινε το μυαλό μου σε παιδοφιλία»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Άριελ Κωνσταντινίδη: «Είχα ακούσει μία ιστορία για τον Λιγνάδη και έναν συνάδελφό μου που ήταν έφηβος»

Η Άριελ Κωνσταντινίδη μίλησε το πρωί της Δευτέρας στην εκπομπή Ευτυχείτε και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη αποκαλύπτοντας πως είχε ακούσει κάτι για έναν ανήλικο συνάδελφό της ωστόσο τότε δεν είχε καταλάβει περί τίνος πρόκειται.

Η αγαπημένη ηθοποιός, η οποία έχει αποκαλύψει πως έχει δεχθεί παρενόχληση και μάλιστα σε πολύ νεαρή ηλικία, δε θα μπορούσε να μην σχολιάσει τα όσα γίνονται τις τελευταίες μέρες μετά από τη σύλληψη του Δημήτρη Λιγνάδη.

Η ίδια εξήγησε πως όταν έμαθε για τον έφηβο συνάδελφό της και τον Λιγνάδη, δεν μπορούσε να σκεφτεί την παιδοφιλία, αλλά το έβλεπε ως κάτι ρομαντικό.

Οι δηλώσεις της Άριελ Κωνσταντινίδη για τον Δημήτρη Λιγνάδη

«Επειδή ήμουν σε αυτό τον χώρο από πάρα πολύ μικρή και παιδικό θέατρο, επιδείξεις μόδας, διαφημίσεις. Υπήρχαν πάρα πολλοί γονείς που ξυλοκοπούσαν τα παιδιά, για να είναι πιο χαριτωμένα και να δείξουν το ταλέντο τους ή ότι τραγουδάνε και χορεύουν. Είτε κλωτσιές είτε χαστούκια. Όχι μόνο στο θέατρο.

Είναι ένας χώρος επαγγελματιών, για πάρα πολλούς γονείς ήταν ένα μέσο να βγουν… Υπήρχε αυτή η νοοτροπία, δέρνω το παιδί μου για να είναι ήσυχο. Μιλάω για παλιότερα μυαλά και καταστάσεις. Αυτός είναι ο καθρέφτης της κοινωνίας που πρέπει να σπάσει και αλλάξει. Είμαστε υπεύθυνοι γονείς πλέον. Το ξύλο δεν βγήκε από τον παράδεισο.

Άριελ Κωνσταντινίδη Δημήτρης Λιγνάδης

Δεν έχω συνεργαστεί με τον Δημήτρη Λιγνάδη, ούτε τον πατέρα του πρόλαβα στο σχολείο ως καθηγητή. Τη μαμά του ήξερα γιατί ήταν στο γραφείο του Λυκείου. Είχα ακούσει μια ιστορία όταν ήμουν 23 ετών, με έναν συνάδελφό μου όταν ήταν έφηβος. Βγαίναμε έξω μετά την παράσταση και φοβόταν…

Ήμουν 23 δεν πήγαινε το μυαλό μου σε παιδοφιλία… Νόμιζα ότι ήταν κάτι ρομαντικό. Δεν είμαστε συνειδητοποιημένοι σε αυτή την ηλικία, τότε δεν θα πήγαινα να το πω. Δεν το έχει καταθέσει. Ναι ήταν ανήλικος…», είπε χαρακτηριστικά.

«Γυναίκα συνάδελφος την ώρα της παράστασης με κακοποιούσε σωματικά»

«Έχω δεχτεί σεξουαλική και εκβιαστική παρενόχληση. Κανένας δεν έχει εξουσία πραγματικά, εμείς του δίνουμε τα “κλειδιά” για την εξουσία. Δεν φοβάμαι τίποτα. Δεν φοβάμαι ότι κάποιος θα μου κάνει κακό. Είμαι ανακουφισμένη ότι κάτι αρχίζει να γίνεται. Έχω υποστεί σεξουαλική κακοποίηση πάνω στη σκηνή, την ώρα της παράστασης, κάθε μέρα, με ένα φιλί. Κλεινόμουν στο καμαρίνι και στις τουαλέτες.

Έτρεμα σαν τον ψάρι. Ήταν θέμα επιβίωσης, όχι αξιοπρέπειας. Ο άνθρωπος αυτός ήθελε να με ξεφτιλίσει πριν την παράσταση επειδή δεν ήξερα τα λόγια. Με έπαιρνε τηλέφωνο η γυναίκα του για τον δικαιολογήσει. Γυναίκα συνάδελφος την ώρα της παραστάσης με κακοποιούσε σωματικά γιατί ένιωθε ανταγωνισμό. Έτρωγα ξύλο», είπε μεταξύ άλλων η Άριελ Κωνσταντινίδη ενώ τις τελευταίες ώρες «βροχή» έχουν πέσει οι καταγγελίες κατά του Γιώργου Κιμούλη.