Έλενα Παπαρίζου: «Γνωρίζω ότι συμβαίνουν σεξουαλικές παρενοχλήσεις παντού»

«Στεναχωριέμαι αφάνταστα»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Έλενα Παπαρίζου: «Γνωρίζω ότι συμβαίνουν σεξουαλικές παρενοχλήσεις παντού»

Η Έλενα Παπαρίζου βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας καλεσμένη στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω, όπου μεταξύ άλλων μίλησε για το θέμα των σεξουαλικών παρενοχλήσεων που απασχολεί έντονα τη χώρα τις τελευταίες μέρες.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια σχολίασε τα δημοσιεύματα που βγαίνουν ανά καιρούς για εκείνη, τονίζοντας πως πλέον έχει επιλέξει να μην ασχολείται.

Στο θέμα των ημερών τόνισε πως παρόλο που δεν είχε δική της εμπειρία με παρενόχληση, στεναχωριέται για τα θύματα και θεωρεί πολύ σημαντικό το ότι βρήκαν το θάρρος να βγουν και να μιλήσουν για τα θέματα που τα βασανίζουν τόσα χρόνια.

Οι δηλώσεις της Έλενας Παπαρίζου στο Ενώπιος Ενωπίω

«Όσο είχα δώσει χρόνο να διαβάζω δημοσιεύματα που με αφορούν ή επέτρεπα σε κόσμο να με παίρνει τηλέφωνο και να μου τα λέω, γινόμουν χάλια. Έχω αποφασίσει εδώ και πάρα πολλά χρόνια πως δεν θέλω να διαβάζω, δεν θέλω να ξέρω.

Πρώτα είμαστε άνθρωποι και γνωρίζουμε πως υπάρχουν πολλά προβλήματα εκεί έξω. Νομίζω ότι όποιος είναι έτοιμος και μπορεί να μιλήσει για τα προβλήματα του δεν κάνει κακό να απλώσει ένα χέρι και τα πει. Είναι νορμάλ αυτό το πράγμα.

Έλενα Παπαρίζου Ενώπιος Ενωπίω

Συμβαίνει σε όλους τους ανθρώπους. Ειδικά όταν έχει φύγει από έναν κύκλο και είσαι έτοιμος να μιλήσεις για αυτόν, είναι και ωραίο παράδειγμα να δείξεις ότι μπορείς να κερδίσεις κάτι.

Πάνω στη δουλειά μπορεί αν είχε πει κάποιος κάτι, αλλά είχε λυθεί την επόμενη ημέρα. Στεναχωριέμαι απίστευτα. Γνωρίζω ότι συμβαίνουν σεξουαλικές παρενοχλήσεις παντού. Στεναχωριέμαι αφάνταστα. Δεν μπορώ να φανταστώ πως είναι αυτό το πράγμα, δεν μου έχει συμβεί», σχολίασε χαρακτηριστικά η επιτυχημένη τραγουδίστρια. Για ποιο λόγο δεν συμμετείχε ωστόσο ποτέ ξανά στη Eurovision η Έλενα Παπαρίζου; Δείτε εδώ την απάντησή της.

Λίγα λόγια για την Έλενα Παπαρίζου

Η Έλενα Παπαρίζου (31 Ιανουαρίου 1982) είναι Ελληνοσουηδή τραγουδίστρια. Tα μουσικά είδη της είναι το σύγχρονο λαϊκό, ποπ και χορευτικό. Έχει αναδειχτεί κυρίως από τη νίκη της στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision. Συνολικά έχει πουλήσει 406.000 δίσκους στην σόλο καριέρας της από το 2003 έως το 2017 από τον τελευταίο της δίσκο ως στιγμής.

Έλενα Παπαρίζου βιογραφικό

Η πρώτη της εμφάνιση στη μουσική σκηνή ήταν το 1999 ως μέλος του συγκροτήματος Antique μαζί με το Νίκο Παναγιωτίδη, το οποίο έκανε μεγάλη επιτυχία σε μικρό διάστημα. Η επιτυχία αυτή συνεχίστηκε με τη συμμετοχή τους στη Eurovision 2001 κατακτώντας με το κομμάτι "(I Would) Die For You" την τρίτη θέση, την καλύτερη θέση της χώρας μέχρι τότε.