Ρένος Ρώτας για Λιγνάδη: «Συνειδητοποιώ πώς το μόνο που του χρωστάω είναι δύο μπούφλες»

Υπήρξε μαθητής δίπλα στον καταγγελλόμενο

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Ρένος Ρώτας για Λιγνάδη: «Συνειδητοποιώ πώς το μόνο που του χρωστάω είναι δύο μπούφλες»

Ο ηθοποιός Ρένος Ρώτας μίλησε στο Κοινωνία Ώρα Mega για τον Δημήτρη Λιγνάδη και την εμπειρία του δίπλα του ως μαθητής υποκριτικής.

«Η αλήθεια είναι ότι μέχρι πρόσφατα με το χέρι στην καρδιά νόμιζα ότι χρωστάω στον κύριο Λιγνάδη. Γιατί είμαι ένας άνθρωπος, που με βοήθησε χωρίς να με φέρει σε δύσκολη θέση, χωρίς να νιώσω αμήχανα, χωρίς να υπάρχει υπόνοια για κάποια περίεργη συνθήκη ή κατάσταση, στην οποία όντας νέος, θα μπορούσα να βρεθώ σε δύσκολη θέση».

Και υπογράμμισε ο Ρένος Ρώτας: «Συνειδητοποιώ με όλα αυτά που γίνονται πώς το μόνο που του χρωστάω είναι δύο μπούφλες. Το ζήτημα είναι πολύ χοντρό. Μόνο που μαζεύονται όλα αυτά γύρω από το όνομά του, έχω στενοχωρηθεί πάρα πολύ.

Δεν είχα ακούσει τέτοιες ιστορίες, δε θυμάμαι κάτι που να θεωρείται επιλήψιμο από εκείνη την περίοδο. Μου φαίνονταν όλα ρόδινα, ίσως γιατί είχα μαγευτεί από το θέατρο, ίσως γιατί είχα παρασυρθεί από τις πρόβες; Και τώρα νιώθω αφελής». Την ίδια στιγμή και ο Πάνος Βλάχος έκανε αιχμηρά σχόλια για τον Δημήτρη Λιγνάδη.

Οι δηλώσεις του Ρένου Ρώτα για τον Δημήτρη Λιγνάδη

Αλέξης Κούγιας: «Κατέρρευσε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα η λαμπερή εικόνα του Δημήτρη Λιγνάδη»

Ο Αλέξης Κούγια βρίσκεται πλέον στο πλευρό του Δημήτρη Λιγνάδη για την υπεράσπιση του στις κατηγορίες για βιασμό κατεξακολούθηση, μετά την παραίτηση του κ. Γεωργουλέα.

Ο δικηγόρος, μίλησε στην εκπομπή Ευτυχείτε, όπου αποκάλυψε πως προέκυψε και ανέλαβε την υπεράσπιση του γνωστού ηθοποιού και σκηνοθέτη.

«Ο κ. Λιγνάδης τηλεφώνησε στο γραφείο και ακολούθως τηλεφώνησε και ο αδερφός του και μια συνάδελφος από το Λονδίνο η οποία είναι στενό τους περιβάλλον, ζήτησε να τους συναντήσω και το υποσχέθηκα. Είχαμε μια σπουδαία συζήτηση για πολύ ώρα. Όταν υπερασπίζεσαι έναν άνθρωπο, πρέπει να γνωρίζεις ποιος είναι αυτός», είπε μεταξύ άλλων, ο Αλέξης Κούγιας, του οποίου απειλούν την οικογένεια.