Τετάρτη, 03 Μαρτίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Νέες καταγγελίες για ηθοποιό που κατέχει σημαντική θέση στο χώρο του θεάτρου

Λέγεται πως είναι τοποθετημένος στα πολιτιστικά από την Λίνα Μενδώνη

Νέες καταγγελίες για ηθοποιό που κατέχει σημαντική θέση στο χώρο του θεάτρου
News 23.02.2021 12:14
Από Ιωάννα Πολυχρόνη

Μια νέα καταγγελία «έσκασε» στο χώρο του θεάματος και μάλιστα κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση γνωστός ηθοποιός που έχει σημαντική θέση στο θέατρο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Τάσου Τεργιάκη στο Πρωινό υπάρχουν καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση νεαρών ηθοποιών. Θύτης είναι ένας γνωστός ηθοποιός, 65 ετών που πρωταγωνιστεί σήμερα σε σήριαλ.

O συγκεκριμένος ηθοποιός φαίνεται πως έχει σημαντική θέση στα θεατρικά δρώμενα και μάλιστα είναι τοποθετημένος στο υπουργείο πολιτισμού από την Λίνα Μενδώνη το 2019.

Οι καταγγελίες αυτές σχετίζονται με συγκεκριμένες παραστάσεις και επιθέσεις μέσα σε καμαρίνια. Οι καταγγελίες αυτές θα πάρουν τον δρόμο της δικαιοσύνης, έστω και αν έχουν παραγραφεί. Την ίδια στιγμή ο Αλέξης Κούγιας έκανε τις πρώτες δηλώσεις ως δικηγόρος του Δημήτρη Λιγνάδη.

Οι αποκαλύψεις του Τάσου Τεργιάκη για νέες καταγγελίες

Μάρτυρας υπόθεσης Λιγνάδη: «Ένα ανήλικο θύμα του είχε κάνει απόπειρα αυτοκτονίας»

Οι καταθέσεις κατά του Δημήτρη Λιγνάδη ολοένα και πληθαίνουν με τελευταία αυτή μιας 40χρονης που κατέθεσε πως ένα ανήλικο θύμα του έκανε απόπειρα αυτοκτονίας.

Στο Πρωινό, ο Πέτρος Κουσουλός ανέφερε ένα απόσπασμα από την κατάθεση της γυναίκας στην υπόθεση Λιγνάδη. Η μάρτυρα τόνισε πως όσο καιρό διατηρούσε σχέση με τον ηθοποιό έβλεπε ανήλικα παιδιά να επισκέπτονται το σπίτι του και πως ένα από αυτά έκανε απόπειρα αυτοκτονίας.

«Αυτό το παιδί τότε, το είχε φέρει τον Αύγουστο του 2004 στην Πάρο, όταν και την επισκέφθηκε μάλιστα την ίδια ημέρα που έφθασαν ήρθε με το ανήλικο παιδί να με δει σε μια ερημική παραλία που ήμουν μαζί με τα ξαδέλφια μου και εκεί έκανε γυμνός μπάνιο μαζί με τον ανήλικο, ενώ τα ξαδέλφια μου έφυγαν γιατί δεν τους άρεσε το θέαμα.

Εγώ έμεινα με μια φίλη και τότε κατάλαβα ότι τσακώθηκε ο Λιγνάδης με τον ανήλικο πάρα πολύ. Μετά από λίγο ο ανήλικος μου εκμυστηρεύθηκε ότι δεν είναι 19 ετών όπως τον παρουσίαζε ο Λιγνάδης αλλά μόνο 16-17 ετών και πάει ακόμη σχολείο. Μετά από αυτό ένιωσα αποτροπιασμό».

Όπως ανέφερε ο Πέτρος Κουσουλός στο Πρωινό, η μάρτυρας, το 2016 επικοινώνησε με τον Λιγνάδη ο οποίος της είπε ότι είναι ερωτευμένος και της έδωσε να μιλήσει με ένα παιδί και τότε η γυναίκα σοκαρισμένη του είπε: «Είσαι παιδόφιλος και δεν θέλω καμία επαφή μαζί σου» και εκείνος αργότερα την απείλησε. Την υπόθεση θυμίζουμε πως έχει αναλάβει πλέον ο Αλέξης Κούγιας.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Παραιτήθηκε ο Γεωργουλέας από την υπεράσπιση του Δημήτρη Λιγνάδη

Αλέξης Κούγιας για υπεράσπιση Λιγνάδη: «Είδα έναν δυστυχισμένο, ταπεινό άνθρωπο»

Share