Κατερίνα Ζαρίφη: Άλλος άνθρωπος μετά την απώλεια των 18 κιλών

Ποζάρει με δερμάτινο παντελόνι και είναι πιο ανανεωμένη από ποτέ

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Κατερίνα Ζαρίφη: Άλλος άνθρωπος μετά την απώλεια των 18 κιλών

Η Κατερίνα Ζαρίφη πήρε την απόφαση και έκανε μία τεράστια αλλαγή στη ζωή της. Έτσι μέσα σε ένα σχετικά μικρό χρονικό διάστημα κατάφερε να χάσει συνολικά 18 ολόκληρα κιλά και δείχνει να είναι πιο ανανεωμένη από ποτέ.

Η ίδια δείχνει να λατρεύει τη νέα της εμφάνιση και όχι άδικα. Στην πιο πρόσφατη ανάρτησή της μάλιστα πόζαρε με ένα στενό δερμάτινο παντελόνι το οποίο την κολακεύει πάρα πολύ.

Η αγαπημένη παρουσιάστιρια, η οποία μίλησε για την απώλεια των κιλών και στη Δανάη Μπάρκα όπου βρέθηκε καλεσμένη πριν από λίγο καιρό, ακολούθησε πιστά το πρόγραμμά της και τα αποτελέσματα από την διατροφή της είναι απλά εντυπωσιακά.

Η ανάρτηση της Κατερίνας Ζαρίφη

Κατερίνα Ζαρίφη κιλά

Αυτή είναι η σούπερ δίαιτα της Κατερίνας Ζαρίφη!

Αυτό που μετράει πάνω απ’ όλα –το ξέρει καλά η ίδια- είναι η προσωπικότητα, η αυτοπεποίθηση και οι καλές σχέσεις που έχει κάποιος με τον εαυτό του. Όλα τα άλλα ακολουθούν.

Έρχεται όμως κάποια στιγμή που βαριέσαι την εικόνα σου. Και αποφασίζεις να κάνεις κάποιες αλλαγές. Σε αυτή τη φάση βρέθηκε και η ίδια και είπε να ακολουθήσει μια δίαιτα. Αποτέλεσμα;

Πρωινό:

Δύο φέτες μαύρο ψωμί, λίγο μέλι, μαργαρίνη και ένα φρούτο ή 50 γραμμ. Δημητριακά με γιαούρτι 0-2% λιπαρά ή ένα κουλούρι Θεσσαλονίκης με 50 γραμμ. τυρί χαμηλών λιπαρών ή ένα κουλούρι Θεσσαλονίκης με ένα αβγό βραστό.

Μεσημεριανό:

Ένας Κρητικός ντάκος με τριμμένη ντομάτα, 70 γραμμ. τυρί φέτα, κρεμμύδι, μπαχαρικά και μια κουταλιά της σούπας λάδι.

Κατερίνα Ζαρίφη δίαιτα

Βραδινό:

280 γραμμ. ψητό ή βραστό ψάρι, ένα μεγάλο μπολ λαχανικά, μία φέτα ψωμί ολικής άλεσης (η σος για το ψάρι περιλαμβάνει ελαιόλαδο, μουστάρδα και λεμόνι).

Σνακ:

Ένα γιαούρτι με χαμηλά λιπαρά ή δύο πολύσπορα κριτσίνια με δύο φέτες φιλέτο γαλοπούλας ή δυο κράκερ ολικής άλεσης με 40 γραμμ. τυρί χαμηλών λιπαρών ή μια φέτα μαύρο ψωμί με 2 ασπράδια βραστών αβγών ή 20 γραμμ. μαύρη σοκολάτα.