Χάρης Βαρθακούρης για κόντρα με Δημουλίδου: «Δεν μπορώ να αφήσω αναπάντητο κάτι που με προσέβαλε»

«Στα σχόλια έβριζαν την οικογένεια μου»

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Χάρης Βαρθακούρης για κόντρα με Δημουλίδου: «Δεν μπορώ να αφήσω αναπάντητο κάτι που με προσέβαλε»

Στην εκπομπή Happy Day μίλησε το πρωί της Τρίτης ο Χάρης Βαρθακούρης και αποκάλυψε το παρασκήνιο της κόντρας του με την συγγραφέα Χρυσηίδα Δημουλίδου.

Αρχικά μίλησε για τον ρόλο του ως παρουσιαστής.

«Κοίτα αυτό είναι μια καινούργια εμπειρία για μένα. Είναι κάτι που έχω δώσει τον πρώτο ρόλο και το κουπί στη γυναίκα μου, έχει πολύ καλύτερο λέγειν παρουσιαστή από εμένα, εγώ έχω αναλάβει το μουσικό κομμάτι, το οποίο είναι και το πιο αδικημένο γιατί είναι το τελευταίο στη σκαλέτα.

Ελπίζω κάποια στιγμή να το καταλάβουν και να φέρουν στη μέση της εκπομπής. Δεν έχει μπει μέσα μου το μικρόβιο της παρουσίασης. Αν αυτή η εκπομπή δεν είχε μουσική ενότητα, ίσως και να μην ήμουν. Δεν με ενδιαφέρει να σχολιάζω τα ριάλιτι»

Για την Χρυσηίδα Δημουλίδου ο Χάρης Βαρθακούρης ανέφερε τα εξής

«Δεν το ξεκίνησα εγώ αλλά δεν μπορώ να αφήσω αναπάντητο κάτι που με προσέβαλε. Η γυναίκα μου δεν χρειάζεται δικηγόρο για να με βάλει στη θέση μου. Μπορεί να το κάνει μόνη της. Δεν έχει ανάγκη από “Κούγιες” και “Λυκουρέζους”.

Πιο πολύ με πείραξε όταν είδα τα δεκάδες σχόλια από κάτω που έβριζαν εμένα, τη γυναίκα ακόμα και τον πατέρα μου. Και όλο αυτό γιατί έγινε; Για να συνετιστώ; Για να βελτιωθώ και να γίνω καλύτερος παρουσιαστής; Αν κάποιος όφειλε να επικοινωνήσει με τον άλλον όχι δημοσίως, αυτή είναι η άλλη πλευρά» είπε ο παρουσιαστής ενώ λίγες μέρες πριν είχε αναφερθεί ξανά στο θέμα.

χάρης βαρθακούρης χρυσηίδα δημουλίδου

Δημουλίδου για Βαρθακούρη: «Καλύτερα να προσέχει! Εγώ το έκανα για το καλό του»

Μια κόντρα δίχως τέλος έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Χάρη Βαρθακούρη και τη Χρυσηίδα Δημουλίδου. Μάλιστα, η συγγραφέας θέλησε να απαντήσει δημόσια και να βάλει ένα τέλος, μιλώντας στην εκπομπή «Happy Day».

Αφορμή για να ξεκινήσει όλο αυτό στάθηκε μια ανάρτησή της, για την παρουσία του στην εκπομπή «Σου-κου Family», την οποία παρουσιάζει με τη σύζυγό του.

«Συνηθίζω να κάνω τέτοιου είδους αναρτήσεις. Ο λόγος που πήρε έκταση οφείλεται στον κύριο Βαρθακούρη. Άνοιξα την τηλεόραση και έπεσα πάνω στην εκπομπή του κυρίου Βαρθακούρη και παρατηρώ ότι φέρεται περίεργα, με έναν απότομο τρόπο, ότι μιλάει με έναν περίεργο τρόπο στη γυναίκα του. Με ενόχλησε ως τηλεθεάτρια. Και εκείνη την ώρα ανοίγω τον υπολογιστή και γράφω αυτό που έγραψα.

Μέσα σε λίγη ώρα, με παίρνει η διαχειρίστρια της προσωπικής μου ομάδας και μου λέει “μπες, σε παρακαλώ, πολύ άμεσα στο προφίλ σου, γιατί μπαίνει κόσμος και σε βρίζει”. Και μπαίνω και διαβάζω αισχρολογίες χιλιάδες και, επειδή η σελίδα μου είναι ανοιχτή, αρχίζω να διαγράφω και να μπλοκάρω ένα ένα τα σχόλια. Έδωσε όμως ο ίδιος έκταση και τροφή σε ανθρώπους που καν δεν με γνωρίζουν», είπε μεταξύ άλλων.