Σοφία Παυλίδου για Φάρμα: «Δεν ξέρω να αρμέγω αλλά θα μάθω»

«Δεν έχω ασχοληθεί ξανά με την αγροτική ζωή»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σοφία Παυλίδου για Φάρμα: «Δεν ξέρω να αρμέγω αλλά θα μάθω»

Η Σοφία Παυλίδου μίλησε το πρωί της Τρίτης στην εκπομπή Πρωινό και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην απόφασή της να λάβει μέρος στη Φάρμα και ξεκινήσει να καταπιάνεται σιγά σιγά με τις αγροτικές εργασίες τις οποίες θα κληθεί να αντιμετωπίσει.

Η αγαπημένη ηθοποιός, λίγο μετά την ανακοίνωση των παικτών που θα λάβουν μέρος στο ριάλιτι επιβίωσης, ξεκαθάρισε πως βλέπει όλη αυτή την εμπειρία ως κάτι θετικό και ως μία ευκαιρία να ξεφύγει από τη ρουτίνα της καραντίνας.

Οι δηλώσεις της Σοφίας Παυλίδου για τη Φάρμα

«Κάνω επισκέψεις σε φάρμες για να δω τι γίνεται. Η πρόταση έγινε απλά και η χαρά μου ήταν μεγάλη γιατί ετοίμασα βαλίτσα μετά από καιρό, δε θα φοράω μάσκα, θα βλέπω κόσμο χωρίς μάσκα, δε θα στέλνω SMS για να βγω από το σπίτι μου.

Όλο αυτό ήταν κάτι πολύ ωραίο για εμένα, βοήθησε και ο εγκλεισμός οπότε είπα ναι. Δεν έχω μεγαλώσει σε χωριό αλλά τα τελευταία χρόνια έχω αποκτήσει χωριό, το οποίο είναι το χωριό του ανθρώπου που παντρεύτηκα. Ποτέ δεν είχα χρόνο να ασχοληθώ ουσιαστικά με την αγροτική ζώη.

Σοφία Παυλίδου Φάρμα

Δεν ξέρω να αρμέγω, θα μάθω. Θα μάθω καινούργια πράγματα, κάτι που μου αρέσει πολύ. Δεν είχα άλλη πρόταση για ριάλιτι, δηλαδή για το Survivor που είχε ακουστεί δεν είχα κάνει κάποια συζήτηση», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Φάρμα: Σε καραντίνα σε ξενοδοχείο του Αμαρουσίου βρίσκονται οι 14 παίκτες

Σε λίγο καιρό ξεκινάει το πολυαναμενόμενο ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1 «Η Φάρμα» με τους παίκτες να βρίσκονται προσωρινά σε καραντίνα στο ξενοδοχείο.

Τον Μάρτιο ξεκινάει το νέο παιχνίδι με παρουσιαστή τον Σάκη Τανιμανίδη και όλα είναι έτοιμα! Οι 14 παίκτες μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Ευτυχείτε, βρίσκονται σε ξενοδοχείο του Αμαρουσίου προκειμένου να κάνουν την καραντίνα τους.

Φάρμα παίκτες καραντίνα

Να υπενθυμίσουμε ότι 7 από τους διαγωνιζόμενους δεν είναι γνωστοί στο ευρύ κοινό, ενώ οι υπόλοιποι 7 είναι οι: Σοφία Παυλίδου, Ειρήνη Κολιδά, Μαρία Μιχαλοπούλου, Στράτος Τζώρτζογλου, Θανάσης Βισκαδουράκης, Μιχάλης Ιατρόπουλος και Θανάσης Πάτρας.