Παυλίδου για Παπαγιάννη: «Περιμένουμε να οριστεί ημερομηνία της δίκης»

«Έχει περάσει από τον εισαγγελέα όμως τώρα με τις πανδημίες δεν είναι εύκολο να κινηθεί η διαδικασία»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Παυλίδου για Παπαγιάννη: «Περιμένουμε να οριστεί ημερομηνία της δίκης»

Καλεσμένη στο Πρωινό μέσω Skype, η Σοφία Παυλίδου - που θα δούμε στην Φάρμα - μίλησε για την εξέλιξη της υπόθεσης της με τον Μάνο Παπαγιάννη, τον οποίο έχει καταγγείλει για ξυλοδαρμό.

«Περιμένουμε να οριστεί ημερομηνία της δίκης. Θα γίνει δικαστήριο, έχει περάσει από τον εισαγγελέα, απλά δεν έχει οριστεί ακόμα η ημερομηνία της δίκης -τώρα με τις πανδημίες δεν είναι εύκολο να κινηθεί η διαδικασία.

Παυλίδου για Παπαγιάννη

Πριν από 3 χρόνια δεν ήμουν κάποιο κοριτσάκι μικρό που θα μπορούσε να του κάνει κάποιος κάτι. Υπερασπίστηκα το δίκιο μου και δεν μου πέρασε από το μυαλό στιγμή να μην απευθυνθώ στη Δικαιοσύνη. Έχει πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης και περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει», αποκάλυψε η Σοφία Παυλίδου.

«Είμαι χαρούμενη που οι άνθρωποι αυτοί κατάφεραν να βρουν το θάρρος και να μιλήσουν γι’ αυτό που τους έχει συμβεί. Στην προκειμένη περίπτωση βρεθήκαμε μπροστά σε έναν άνθρωπο που προφανώς έχει πολλά προβλήματα ψυχολογικά και ψυχικά και θα πρέπει να θεραπευτεί. Χαίρομαι πολύ που καταφέραμε να το βγάλουμε όλο αυτό στο φως και να βρει τον δρόμο του. Κι εγώ δεν είμαι από τους ανθρώπους που γνώριζα, είμαι σε σοκ», είπε για τις καταγγελίες στο χώρο της υποκριτικής.

Τι ακριβώς συνέβη ανάμεσα σε Παυλίδου και Παπαγιάννη

«Την Πέμπτη το βράδυ γύρω στις 23:20 που τελείωσε η παράστασή μας ανέβηκα στο καμαρίνι μου και ο κύριος Παπαγιάννης που το καμαρίνι του είναι βρίσκεται στον κάτω όροφο με ρώτησε για ποιο λόγο δεν είπα την ατάκα που συνοδεύεται με μια κίνηση γιατί δεν έκανα την κίνηση.

Την ξέχασα; Και του απάντησα «δεν μου βγήκε, δεν το έκανα». Μου λέει «το έκανες επίτηδες επειδή εγώ ξέχασα να σου πω πριν μια ατάκα;». Λέω «είναι δυνατόν να πιστεύεις ότι σκέφτομαι με αυτόν τον τρόπο;». Και πάει στο πλατύσκαλο και τον βλέπω από κάτω, έχω οπτική επαφή με τον κύριο Παπαγιάννη που βρίσκεται στον κάτω όροφο. Μου λέει «θα σε γαμ…ω πάνω στη σκηνή έτσι και μου ξανακόψεις αστείο».

Και λέω «σε παρακαλώ μίλα πιο όμορφα». Μου λέει «αυτό που σου λέω θα σου γαμ…ω ότι έχεις και δεν έχεις». Λέω «δεν μπορώ να μιλάω άλλο μαζί σου».

Επέστρεψα στο καμαρίνι μου και έκλεισα την πόρτα. Σε δευτερόλεπτα ο κύριος Παπαγιάννης βρέθηκε να κλωτσάει την πόρτα του καμαρινιού μου και να μπαίνει μέσα, με άρπαξε από το λαιμό, με πέταξε κάτω, εγώ έπεσα πάνω στην καρέκλα γιατί είναι μικρό το καμαρίνι.

Ευτυχώς δεν χτύπησα στο νεροχύτη παρά μόνο στη σπονδυλική μου στήλη και πετάγομαι στην καρέκλα. Έβριζε κατά τη διάρκεια και έλεγε «εμένα δεν θα μου κλείσει κανένας πόρτες θα σε γαμ…ω παλιοπ…α, δεν θα μου ξανακόψεις αστείο» και μετά ήρθε ο συνάδελφος ο Σωτήρης Καλυβάτσης τον τράβηξε και τον κατέβασε κάτω. », είπε μεταξύ άλλων η ηθοποιός.