Παρασκευή, 05 Μαρτίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Αδερφός Δημήτρη Λιγνάδη - «Οι ανορθόλογοι κατασπαράζουν»

«Σπάει» τη σιωπή του μετά από μέρες

Αδερφός Δημήτρη Λιγνάδη - «Οι ανορθόλογοι κατασπαράζουν»
News 23.02.2021 14:54
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

O Γιάννης Λιγνάδης, αδερφός του Δημήτρη Λιγνάδη μίλησε το μεσημέρι της Τρίτης στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα και έκανε για πρώτη φορά δηλώσεις μετά τη σύλληψη του πασίγνωστου ηθοποιού και σκηνοθέτη.

Ο ίδιος εξήγησε πως έχει τυπικές επαφές με τον αδερφό του και πως θα βγει να κάνει αναλυτικές δηλώσεις όταν ηρεμήσουν λίγο τα πράγματα.

Οι δηλώσεις του αδερφού του Δημήτρη Λιγνάδη

«Αυτή τη στιγμή εκπροσωπεί την υπόθεση ο Αλέξης Κούγιας στον οποίο έχουμε εμπιστοσύνη. Εγώ σε χρόνο νηφάλιο θα βγω σε εφημερίδες και κανάλια και θα πω αυτά που πρέπει να πω. Όχι τώρα όμως. Νομίζω οι έχοντες ορθό λόγο καταλαβαίνουν πολύ καλά, όσοι ξέρουν να διαβάζουν κάτω από τις γραμμές-που λένε-ξέρουν πολύ καλά τι είδους υπόθεση είναι αυτή. Οι ανορθόλογοι κατασπαράζουν. Τον Δημήτρη τον είδα. Είμαστε σε τυπική επαφή. Μου λέει για τα χρειώδη», είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Λιγνάδης.

Δικηγόρος θύματος για Λιγνάδη: «Σκηνοθετούσε μέχρι και τις σχέσεις των παιδιών»

Νέα στοιχεία φαίνεται πως προκύπτουν από τις μαρτυρίες για την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη μιας και ο δικηγόρος του θύματος μίλησε το πρωί της Δευτέρας στην εκπομπή Σήμερα του ΣΚΑΪ και εξήγησε πως πολλά παιδιά ήθελαν να δώσουν τέλος στη ζωή τους μετά από όσα τους έκανε.

Ο Ιωάννης Βλάχος εξήγησε πως ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης είχε γύρω του έναν συγκεκριμένο κύκλο παιδιών και δρούσε μόνο με αυτά.

Από τη μεριά του, ο συνήγορος του Δημήτρη Λιγνάδη, Αλέξης Κούγιας, ξεκαθάρισε πως ο εντολέας του είναι αθώος και πως η μαρτυρία της γυναίκας που οδήγησε στη σύλληψή του έχει κενά.

Οι δηλώσεις του δικηγόρου του θύματος στην υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη

«Το μοτίβο της δράσης του είχε κοινά χαρακτηριστικά: Ήταν η αίγλη του θεάτρου, η δημοσιότητα που είχε ο ίδιος, οι υποσχέσεις ότι μαζί μου θα κάνεις μια λαμπρή καριέρα, η εκπεφρασμένη του αγάπη, ο θαυμασμός για άτομα ηλικίας 14-15 χρονών.

Τα παιδιά είχαν χάσει την ικανότητα της διάκρισης, του κατά πόσο ήταν σωστό και αποδεκτό το να έχουν συγκεκριμένου επιπέδου σχέσεις με τον άνθρωπο που ήταν πολύ μεγαλύτερος τους. Τα χρησιμοποιούσε και τα σκηνοθετούσε ακόμα και στις σχέσεις μεταξύ τους. Μιλάμε για κύκλο παιδιών που μονίμως είχε γύρω του. Δε σκηνοθετούσε μόνο στο θέατρο, αλλά και αυτούς που πλησίαζε.

Δημήτρης Λιγνάδης καταθέσεις

Έδινε συγκεκριμένους ρόλους στη ζωή τους. Έχω ακούσει περιπτώσεις παιδιών που ήθελαν να αυτοκτονήσουν. Η μήνυση που έχω υποβάλει εγώ περιλαμβάνει και ονόματα άλλων παιδιών που είχαν βρεθεί στο περιβάλλον. Δεν ήταν μπροστά τη στιγμή του βιασμού, όμως στο πλαίσιο της προσέγγισης υπήρχαν κι άλλα άτομα, τα οποία έχουν καταθέσει», είπε χαρακτηριστικά ο Ιωάννης Βλάχος στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Εμμανουήλ Ροδουσάκης: «Έλαβα τη δικογραφία για τον ηθοποιό που καταγγέλλεται μαζί με τον Λιγνάδη»

Υπόθεση Λιγνάδη: Αποκάλυψη από την 41χρονη μάρτυρα - «Ο ίδιος μου είχε πει ότι είχε σχέση με ανήλικους»

Share