Νατάσα Μποφίλιου: «Ξαφνικά μπαίνουν τρεις τύποι με κουκούλες και μας σημαδεύουν με τα όπλα»

Περιγράφει ένα άγνωστο περιστατικό που την «σημάδεψε»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Νατάσα Μποφίλιου: «Ξαφνικά μπαίνουν τρεις τύποι με κουκούλες και μας σημαδεύουν με τα όπλα»

Η Νατάσα Μποφίλιου παραχώρησε μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην διαδικτυακή εκπομπή του Fipster και μέσα σε όλα αποκάλυψε ένα άγνωστο περιστατικό που την είχε τρομοκρατήσει.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια που έχει αλλάξει αρκετά με την απώλεια κιλών είπε χαρακτηριστικά: «Η μόνη φορά που φοβήθηκα πραγματικά ήταν όταν βρέθηκα με τους συμμαθητές μου από το δημοτικό και πήγαμε να φάμε σε ένα ταβερνάκι. Είχαν φύγει όλοι οι πελάτες και ξαφνικά μπαίνουν τρεις τύποι με κουκούλες και όπλα. Μας σημαδεύουν με τα όπλα, ήμασταν η μόνη παρέα.

Σκέφτηκα εκείνη τη στιγμή αν είναι κανένας που με αναγνωρίσει, φοβήθηκε σκεπτόμενη ότι μπορεί να αντιληφθούν ποια είμαι και να πουν “τώρα που είσαι εδώ, τελειώσαμε”».

Νατάσα Μποφίλιου περιστατικό με όπλα

Νατάσα Μποφίλιου: «Μου έχουν πει "άντε μωρή χοντρή, που θα μας πεις να κάνουμε και ησυχία"»

Αυτή την Κυριακή, θα προβληθεί η εκπομπή «Τετ - α - Τετ», στον Alpha της Κύπρου, και καλεσμένη θα είναι η Νατάσσα Μποφίλιου, η οποία φαίνεται να κάνει κάποιες αποκαλύψεις.

«Θεωρούσα ότι είναι κάτι που εγώ πρέπει να λύσω. Δεν μου είχε περάσει ποτέ από το μυαλό ότι αυτό το πράγμα θα μπορούσα να το καταγγείλω. Μου έχει τύχει να μπει κάποιος στο καμαρίνι μου και να ασκήσει κανονική βία εναντίον μου.

Υπήρξε άνθρωπος σε παράσταση που μου είπε "άντε μωρή χοντρή, που θα μας πεις να κάνουμε και ησυχία", εξομολογείται η Νατάσσα Μποφίλιου, η οποία λίγο καιρό πριν είχε κάνει αποκαλύψεις στο «Ενώπιος Ενωπίω».

«Το να παίρνεις θέση, έχει τίμημα, αλλά θα το πληρώσουμε, γιατί θέλουμε ο κόσμος να γίνει καλύτερος. Δεν σιωπούμε για τίποτα πια. Παίρνουμε θέση και βάζουμε όρια», τονίζει η Νατάσσα Μποφίλιου στο τρέιλερ της εκπομπής.

νατάσα μποφίλιου λεκτική επίθεση