Έλενα Ακρίτα: Η αιχμηρή της ανάρτηση για τον Αλέξη Κούγια και τους «επαγγελματίες ομοφυλόφιλους»

Το «καρφί» της δημοσιογράφου

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Έλενα Ακρίτα: Η αιχμηρή της ανάρτηση για τον Αλέξη Κούγια και τους «επαγγελματίες ομοφυλόφιλους»

Η Έλενα Ακρίτα προχώρησε μια ανάρτηση «καρφί» με αφορμή τις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια, αναφορικά με τους «επαγγελματίες ομοφυλόφιλους».

Ο καταξιωμένος δικηγόρος και ποινικολόγος που έχει αναλάβει πλέον την υπεράσπιση του ηθοποιού, έχει τραβήξει από χθες όλα τα βλέμματα και έχει προκαλέσει αρκετά με τις δηλώσεις του.

Μια από αυτές αφορούσε τα θύματα που έχουν μηνύσει τον Δημήτρη Λιγνάδη, τα οποία σύμφωνα με τον Αλέξη Κούγια είναι ”επαγγελματίες ομοφυλόφιλους με αμοιβή”.

Φυσικά, η φράση αυτή σήκωσε θύελλα αντιδράσεων και πολλοί ήταν αυτοί που ξέσπασαν και έδειξαν ανοιχτά την ενόχληση τους. Μια από αυτές ήταν και η Έλενα Ακρίτα, η οποία αυτό το διάστημα παρακολουθεί πλήρως τις εξελίξεις με τις καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου και πολλές είναι οι φορές που τοποθετείται και προσωπικά.

Αυτήν την φορά, η γνωστή δημοσιογράφος και συγγραφές έβαλε στον λογαριασμό της στο facebook πως έπιασε νέα δουλειά στην εταιρεία “επαγγελματίες ομοφυλόφιλοι”.

Έλενα Ακρίτα καρφί σε Αλέξη Κούγια

Έλενα Ακρίτα: «Τις ανώνυμες απειλές που μου στέλνετε για την υπόθεση παιδεραστίας βάλτε τις στον...»

H Έλενα Ακρίτα προχώρησε σε μια ανάρτηση - «φωτιά», υποστηρίζοντας πως δεν ιδρώνει το αυτί της, παρά τις ανώνυμες απειλές που δέχεται.

Η καταξιωμένη δημοσιογράφος και συγγραφέας, όλο αυτό το διάστημα, συμμετέχει στις καταγγελίες των ηθοποιών για κακοποίηση και παρενόχληση, με την ίδια να βγάζει στη δημοσιότητα αρκετές αποκαλύψεις για γνωστά πρόσωπα.

Σήμερα, η Έλενα Ακρίτα έκανε λόγο για αρκετές ανώνυμες απειλές για την υπόθεση παιδεραστίας που δέχεται και έτσι έδωσε τη δική της αποστομωτική απάντηση.

Συγκεκριμένα έγραψε: «Τις ανώνυμες απειλές που μού στέλνετε για την υπόθεση παιδεραστίας βάλτε τις στον κ@λο σας, αγάπες μου. Δεν ιδρώνει τόσο εύκολα το κοραλλένιο μου αυτάκι», ενώ πριν από λίγες μέρες είχε αποκαλέσει τον Παύλο Χαικάλη «άντρα παλιάς ντροπής»!

Έλενα Ακρίτα ανάρτηση