Μαρία Αντωνά: Παντρεύεται με τον Άρη Σοϊλέδη και αποκάλυψε την πρωτότυπη πρόταση γάμου

Ευχάριστα τα νέα για το ζευγάρι!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Μαρία Αντωνά: Παντρεύεται με τον Άρη Σοϊλέδη και αποκάλυψε την πρωτότυπη πρόταση γάμου

Το πρωί της Τετάρτης, η Μαρία Αντωνά αποκάλυψε στην κάμερα του Happy Day πως πρόκειται να παντρευτεί με τον Άρη Σοϊλέδη και μάλιστα μοιράστηκε και την πρωτότυπη πρόταση γάμου που της έκανε.

Η δημοσιογράφος που βρίσκεται πλέον στην ομάδα του Σου-Κου family και ο γνωστός ποδοσφαιριστής είναι αρκετά χρόνια μαζί για αυτό και αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα και να επισημοποιήσουν την σχέση τους.

Η Μαρία Αντωνά είπε χαρακτηριστικά: «Έχει γίνει επίσημη πρόταση γάμου από τον σύντροφό μου. Δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο, μια ημερομηνία. Τα πράγματα είναι λίγο ρευστά και λόγω του κορωνοϊού.

Δεν ήταν κάτι που περίμενα. Ήταν μια πολύ αυθόρμητη κίνηση που έκανε ο Άρης, που από την πρώτη στιγμή που τον έχω γνωρίσει είναι ένα παιδί που δε μπορείς να το προβλέψεις, όσο και να θέλεις. Είναι λίγο τρελός με αυτά.

Κάποια στιγμή πριν από τα Χριστούγεννα μου είπε να πάμε μια βόλτα να γνωρίσω κάποιους συμπαίκτες του. Και τελικά αυτό το γεύμα ήταν μια ωραία επίσκεψη σε ένα ωραίο σκάφος στολισμένο με πολύ ωραία μουσική. Και ένα drone ήρθε και έφερε αυτό που ξέρεις. Έστησε υπερπαραγωγές. Σε αυτά είναι τρομερός» είπε η Μαρία Αντωνά.

Μαρία Αντωνά παντρεύεται με τον Άρη Σοϊλέδη

"Λιώσαμε" με την ανάρτηση του Άρη Σοϊλέδη για την επέτειο σχέσης του με την Μαρία Αντωνά

Ο Άρης Σοϊλέδης και η Μαρία Αντωνά είναι από τα πιο όμορφα και γλυκά ζευγάρια της σόουμπιζ. Και οι δύο δείχνουν πολύ ερωτευμένοι και μάλιστα έκλεισαν τρία χρόνια σχέσης. Με αφορμή την επέτειο τους, ο Άρης δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία.

Σήμερα είναι αρκετά σημαντική μέρα για το ζευγάρι καθώς κλείνουν 3 χρονιά από την μέρα γνωριμία τους. Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια του Άρη Σοϊλέδη με τον κορωνοϊό!

Έτσι, ο Άρης ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram με την εξής λεζάντα: “Σήμερα κλείνουμε 3 χρόνια μαζί ..3 χρόνια που μόνο εύκολα δεν ήταν για ΕΜΑΣ και ειδικά για ΕΜΕΝΑ ... Και όμως εσύ ήσουν πάντα ΕΚΕΙ .. Σε ευχαριστώ για όλα ... ΣΑΓΑΠΩ ❤ @maria_antwna 18-11-2017”.

Η τρυφερή ανάρτηση του Άρη Σοϊλέδη για την επέτειο σχέσης του με την Μαρία Αντωνά