Κου Κου: Το on air ατύχημα του Κρατερού Κατσούλη

«Πάγωσαν» οι συνεργάτες του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κου Κου: Το on air ατύχημα του Κρατερού Κατσούλη

Το πρωί της Τετάρτης, ο Κρατερός Κατσούλης ήρθε αντιμέτωπος με ένα ξεκαρδιστικό ατύχημα στον αέρα της Φωλιάς των Κου Κου.

Λίγες μέρες μετά την επιστροφή του Κρατερού στην εκπομπή, καθώς ο ίδιος και οι συνεργάτες του παρακολουθούσαν ένα ρεπορτάζ, ο παρουσιαστής θέλησε να.. τεντωθεί με αποτέλεσμα βέβαια να σκιστεί το σακάκι του!

Το on air ατύχημα του Κρατερού Κατσούλη

Φυσικά, τόσο η Κατερίνα Καραβάτου όσο και οι υπόλοιποι συνεργάτες ξέσπασαν σε γέλια, με τον ίδιο βέβαια να το αντιμετωπίζει με πολύ χιούμορ.

Κου Κου: Η Καραβάτου δέχτηκε τηλεφώνημα από την κόρη της - Η επική αντίδραση του Κρατερού

Το πρωί της Τρίτης, η Κατερίνα Καραβάτου δέχτηκε ένα απρόσμενο τηλεφώνημα από την κόρη της στον αέρα της Φωλιάς των Κου Κου.

Κατά την διάρκεια της πρωινής εκπομπής, η παρουσιάστρια δέχτηκε μια έκπληξη, με το τηλέφωνο της να χτυπά στον αέρα και την ίδια εννοείται να το σηκώνει αμέσως.

Φυσικά, η Κατερίνα Καραβάτου έσπευσε να ενημερώσει ποιος την καλεί λέγοντας “Συγγνώμη είναι η Αέλια” και αμέσως μετά να αποχωρεί από το πλατό.

Έτσι, ο Κρατερός Κατσούλης που επέστρεψε στην εκπομπή μετά από την καραντίνα του στην αρχή απόρησε αλλά συμπλήρωσε “Ζωντανή εκπομπή καταλαβαίνεται”. Λίγο αργότερα, η Κατερίνα ενημέρωσε τον σύζυγο της πως είναι όλα μια χαρά στο σπίτι και δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.

Η Καραβάτου δέχτηκε τηλεφώνημα από την κόρη της στους κου κου