Μπέσυ Μάλφα: «Αισθάνομαι ότι δεν μπορώ να αναπνεύσω, είμαι πολύ ταραγμένη»

«Εκείνο που με παραλύει είναι η παιδοφιλία»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Μπέσυ Μάλφα: «Αισθάνομαι ότι δεν μπορώ να αναπνεύσω, είμαι πολύ ταραγμένη»

Το πρωί της Τετάρτης, η Μπέσυ Μάλφα βρέθηκε καλεσμένη στο Πρωινό, με την ίδια μετά από λίγο να βρίσκεται σε έντονη συναισθηματική φόρτιση.

Η δημοφιλής ηθοποιός αναφέρθηκε στο θέμα που απασχολεί τα μέσα το τελευταίο διάστημα και αυτό δεν είναι άλλο από τις καταγγελίες στον χώρο της υποκριτικής.

Μπέσυ Μάλφα για καταγγελίες

Η Μπέσυ Μάλφα είπε χαρακτηριστικά: «Έχω πέσει πάρα πολύ, αισθάνομαι ότι δεν μπορώ να αναπνεύσω, είμαι πολύ ταραγμένη, αλλά από την άλλη αισθάνομαι ότι έρχεται ένα φως και ότι πρέπει όλοι μαζί να αγωνιστούμε γι’ αυτό. Είναι σοκαριστικά όλα. Εκείνο όμως που με παραλύει, είναι η παιδοφιλία. Ελπίζω να βγάλω πέρα τη συνέντευξη, σας λέω ότι είμαι πολύ ταραγμένη».

Όταν ο Γιώργος Λιάγκας ρώτησε την ηθοποιό αν έχει βιώσει παρόμοιο περιστατικό παρενόχλησης ή βίας, η ίδια απάντησε: «Η απάντηση είναι: όχι, ναι, δεν ξέρω, δεν θυμάμαι, δεν ξέρω αν είμαι έτοιμη να σου το πω, να στο πω αύριο, μπορεί να το πάρω στον τάφο μου. Δεν είναι αυτό το θέμα, το θέμα είναι αυτοί που βρήκαν τη δύναμη να μιλήσουν». Δείτε εδώ, στο μεταξύ, και μια αποκάλυψη που έκανε για το όνομα της!

Λίγα λόγια για την Μπέσυ Μάλφα

Η μητέρα της, Όλγα Μάλφα, ήταν ζωγράφος, απόφοιτος της Σχολής Καλών Τεχνών Βακαλό, ενώ ο πατέρας της, Γιάννης Βασιλόπουλος, ανήκε στο Πολεμικό Ναυτικό. Ήταν πολύ δεμένη με τους γονείς της και ο θάνατός τους ιδιαίτερα αυτός της μητέρας της τής στοίχισε πολύ. Έχει έναν αδερφό, τον Γιώργο Βασιλόπουλο.

Αποφοίτησε από την Ελληνογαλλική Σχολή "Άγιος Ιωσήφ" (Saint Joseph). Μιλάει άπταιστα Αγγλικά και Γαλλικά και καταλαβαίνει λίγο Γερμανικά και Ιταλικά. Σπούδασε θέατρο στη σχολή του Θεάτρου Τέχνης Καρόλου Κουν, χορό στην Κρατική Ορχηστική Σχολή Χορού και κλασικό τραγούδι στο Ωδείο Αθηνών.

Για την επαγγελματική της πορεία προτίμησε να χρησιμοποιήσει το επίθετο της μητέρας της και αυτό διότι όταν ήταν στο Θέατρο Τέχνης δούλευε ταυτόχρονα και ως χορεύτρια-τραγουδίστρια ενώ δεν επιτρεπόταν. Έχει ωραία φωνή γιαυτό στο παρελθόν υπήρξε και τραγουδίστρια κάτι που σαν ηθοποιός το ασκεί περιστασιακά. Έχει συμμετάσχει σε πολλές επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές, ταινίες και θεατρικές παραστάσεις.