Δευτέρα, 19 Απριλίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Πασχάλης Τσαρούχας: «Όποιος γνωρίζει και δεν μιλά, εγκληματεί»

Η οργισμένη ανάρτησή του για τις καταγγελίες

Πασχάλης Τσαρούχας: «Όποιος γνωρίζει και δεν μιλά, εγκληματεί»
News 24.02.2021 18:26
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ο Πασχάλης Τσαρούχας μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram αποφάσισε να κάνει μία νέα οργισμένη ανάρτηση αναφερόμενος σε όσους γνώριζαν για τους θύτες των καταγγελιών που έχουν βγει στο φως αλλά αποφάσιζαν να σιωπήσουν.

Ο ηθοποιός είναι πρόεδρος του πειθαρχικού του ΣΕΗ και έτσι τις τελευταίες εβδομάδες έχει πάρει πολλές φορές θέση για τις καταγγελίες ενώ θα καταθέσει και στον εισαγγελέα για τους φάκελους που έχει στα χέρια του το σωματείο.

Η ανάρτηση του Πασχάλη Τσαρούχα

«Δε μου επιτρέπεται να πω πολλά. Όποιος όμως γνωρίζει κάτι για τις υποθέσεις που ερευνώνται (για αμφότερες τις πλευρές μιλάω πάντα) και δε μιλά, απλώς εγκληματεί. Αυτό μόνο» έγραψε χαρακτηριστικά.

Λίγο αργότερα, ανέβασε ένα ιδιαίτερο σκίτσο, με το οποίο δείχνει ότι καταδικάζει την παιδοφιλία.

Πασχάλης Τσαρούχας ανάρτηση

«Θα καταθέσουμε όλους τους φακέλους που μαζέψαμε»

Ο Πασχάλης Τσαρούχας πρόεδρος του Πειθαρχικού Σωματείου Ηθοποιών προσήλθε λίγο πριν τις 10 το πρωί στα δικαστήρια ώστε να καταθέσει στον εισαγγελέα για τις υποθέσεις σεξουαλικής βίας.

Σε δήλωσή του, μπαίνοντας στα δικαστήρια ανέφερε: «Μας έχει καλέσει ο εισαγγελέας να καταθέσουμε όλους τους φακέλους που έχουμε για προσβολή γεννετήσιας αξιοπρέπειας».

Ο κ. Τσαρούχας αναμένεται να παραδώσει στον Εισαγγελέα κ. Κώστα Σπυρόπουλο ολόκληρο το υλικό που έχει συλλέξει το πειθαρχικό όργανο του Σωματείου Ηθοποιών για περιπτώσεις έκνομων συμπεριφορών από ανθρώπους του θεάτρου σε βάρος συναδέλφων τους ή άλλων προσώπων.

Εκτιμάται ότι οι καταγγελίες που θα παραδοθούν στον εισαγγελικό λειτουργό είναι εκατοντάδες , χωρίς ωστόσο αυτό να σημαίνει πως όλες αφορούν σοβαρά περιστατικά σεξουαλικής βίας που μπορούν να ελεγχθούν ποινικά κυρίως ως προς τους χρόνους παραγραφής αλλά και ως προς την δυνατότητα συλλογής επιπλέον στοιχείων .

Ανάμεσα στις καταγγελίες είναι και αυτές που αφορούν την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη, τον οποίο έχει αναλάβει να υπερασπιστεί ο Αλέξης Κούγιας.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Πασχάλης Τσαρούχας: «Θα βγουν επίσημες αποφάσεις του ΔΣ για τα τις καταγγελίες»

Πασχάλης Τσαρούχας: «Κάνουμε θέατρο για την ψυχή μας! Όχι για την ψ@λη μας»

Share