Θανάσης Βισκαδουράκης για Κούγια: «Ξύπνησαν τόσοι μάρτυρες με κατεστραμμένες ψυχές και το αναιρείς;»

«Δηλαδή αυτά τα παιδιά είπαν όλα ψέματα;»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Θανάσης Βισκαδουράκης για Κούγια: «Ξύπνησαν τόσοι μάρτυρες με κατεστραμμένες ψυχές και το αναιρείς;»

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης μίλησε το πρωί της Τετάρτης στην εκπομπή T-Live και μεταξύ άλλων σχολίασε τις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια, σχολιάζοντας πως αναίρεσε όλους αυτούς τους μάρτυρες οι οποίοι βρήκαν την ευκαιρία να μιλήσουν.

Ο ποινικολόγος από τη στιγμή που ανακοίνωσε πως θα αναλάβει την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη, έκανε μερικές δηλώσεις οι οποίες ενόχλησαν. Ο Θανάσης Βισκαδουράκης ήταν ένας από τους ανθρώπους του χώρου που στάθηκε στις συγκεκριμένες δηλώσεις, όπως έκανε και η Άντζυ Σαμίου.

Οι δηλώσεις του Θανάση Βισκαδουράκη για τον Αλέξη Κούγια

«Αυτό είναι και το λάθος των καναλιών. Τον έβγαλαν όλα τα κανάλια χθες και έλεγε για κάποιον Αιγύπτιο, για μια παντρεμένη 40άρα, για κάποιον έτσι… Τι είναι αυτοί οι άνθρωποι; Δηλαδή συγγνώμη, ξύπνησαν τόσοι μάρτυρες με κατεστραμμένες ψυχές, να πουν κάτι μετά από 10, 15, 20 χρόνια;

Και πώς ρε μεγάλε το αναιρείς εσύ αυτό; Ξέρω ότι είσαι ένας σπουδαγμένος, μορφωμένος, με 50 χρόνια καριέρας…

Έγιναν όλοι συνωμότες για τον διευθυντή του Εθνικού θεάτρου; Δηλαδή αυτά τα παιδιά είπαν όλα ψέματα και συνεννοήθηκαν; Εγώ δεν πιστεύω ότι το ψέμα μπορεί να συνεννοηθεί τόσο πολύ. Έφυγε ο άλλος από τη Σουηδία και ήρθε εδώ… Είπε τον πόνο του», είπε χαρακτηριστικά.

«Κύριε Κούγια μαζευτείτε, υπάρχουν ''επαγγελματίες'' ηλίθιοι σαν εσάς!»

Αντιδράσεις έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις του Αλέξη Κούγια για την υπόθεση Λιγνάδη στις οποίες αναφέρει τους μάρτυρες ως «επαγγελματίες» ομοφυλόφιλους.

Ο Βασίλης Ζούλιας σχολίασε τις δηλώσεις του με ένα βίντεο στο οποίο τον αποκαλεί «επαγγελματία ηλίθιο»

“Κύριε Κούγια μαζευτείτε κάπως. Δεν υπάρχουν επαγγελματίες ομοφυλόφιλοι, υπάρχουν επαγγελματίες ηλίθιοι σαν κι εσάς. Και εσείς κύριε Χατζηνικολάου, που ακούσατε τον κύριο Κούγια να ξεστομίζει κάτι τέτοιο μπροστά σας και έχετε ακούσει τόσα στην καριέρα σας που έχετε πει κάτι, εκεί δεν είχατε να πείτε τίποτα;

Δεν μπορούσατε να το σταματήσετε; Δεν μπορούσατε να ρωτήσετε; Μεγάλη απογόητευση. Ο πάτος που ζούμε έχει πάτο τελικά; Αυτό αναρωτιέμαι. Πόσο ακόμη; Πόσο;”, ανέφερε ο Βασίλης Ζούλιας.

ζούλιας κατά του κούγια