Κλέλια Ρένεση για Κούγια: «Αμόλησαν τη σιχαμένη σουπιά, που σε κάθε στροφή αμολάει μελάνι, με χυδαιότητα»

Ξέσπασε η ηθοποιός

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Κλέλια Ρένεση για Κούγια: «Αμόλησαν τη σιχαμένη σουπιά, που σε κάθε στροφή αμολάει μελάνι, με χυδαιότητα»

Η ηθοποιός Κλέλια Ρένεση ξέσπασε κατά του Δημήτρη Λιγνάδη - του οποίου η απολογία είναι σήμερα - και του δικηγόρου του Αλέξη Κούγια που σύμφωνα με την ίδια αποπροσανατολίζει τον κόσμο.

Η ανάρτηση της Κλέλιας Ρένεση

«Αμόλησαν τη σιχαμένη σουπιά, που σε κάθε στροφή αμολάει μελάνι, με χυδαιότητα εκθέτει και ξεκατινιάζει στα παράθυρα όλη την νομική διαδικασία, και πολύ σύντομα, όλος ο κόσμος θα αγοράζει πασατέμπο για να δει αυτό το ιλαροδικαστικό δράμα λάιβ στις ειδήσεις, με τα θύματα να εκθέτονται και να βιάζονται απ τον καναπέ του καθενός, και βεβαίως είναι ζήτημα χρόνου κανείς να μη θυμάται καν ότι η κυβέρνηση αυτή εμπλέκεται σε βάθος.

Ξέρουν τι κάνουν τα πουλάκια… η τέχνη του αποπροσανατολισμού .. ποιος θα ανοίξει το βιβλίο να διαβάσει όταν δίπλα ο κλόουν φουσκώνει μπαλονάκια;!!! Εμ κάποιοι θα διαβάσουμε…».

Ένα 24ωρο νωρίτερα, η Κλέλια Ρένεση είχε αναρτήσει στο προσωπικό της προφίλ στο facebook το παρακάτω μήνυμα:

«Μόλις ο Αλέξης Κούγιας μας ομολόγησε την γραμμή υπεράσπισης του εντολέα του. Θα κρίνει τα δεκαπεντάχρονα ως ανήθικα κ ότι είχαν πολιτικές σκοπιμότητες. Οτι τον ζήλευαν κ τον φθονούσαν για τις επιτυχίες του. (Όχι ως παιδιά, αλλά ως ενήλικες, ιξού κ η αργοπορημένη καταγγελία λέει)

Το νου μας στους καταγγέλλοντες. Θα χρειαστούν την αμέριστη συμπαράσταση μας. Βγήκε η Λερναία Ύδρα κ όσα κεφάλια κ αν της κόψεις θα βγάζει καινούρια. Αλίμονο, όσοι γνωρίζετε κάτι η προστατεύετε καταστάσεις, ήρθε η ώρα να πάρετε θέση».

Ακολουθήστε την Ιωάννα Πολυχρόνη στο Ιnstagram.

κλέλια ρένεση κατά του κούγια

Αδιανόητο ξέσπασμα από την Κλέλια Ρενέση - «Από αυτό το σκάνδαλο δεν θα γλιτώσετε»

Η Κλέλια Ρενέση προχώρησε σε μια ανάρτηση όλο νόημα με την ίδια να «αδειάζει» την κυβέρνηση και την υπουργό Πολιτισμού.

Η δημοφιλής ηθοποιός που πριν λίγες μέρες κατακεραύνωσε τον πρωθυπουργό, αυτή την φορά δημοσίευσε μια φωτογραφία με μια πιπίλα στο Instagram και έγραψε:

“Μια κυβέρνηση προπαγάνδας, έχει κάνει όλο το Έθνος τσιφλίκι της, διορίζοντας όλους τους δικούς τους σε θέσεις κλειδιά, και δεν έχει καν την «τσίπα» να υποδυθεί την δημοκρατική της υπόσταση.

Ευθαρσώς επιβάλλει τον ένα νόμο μετά τον άλλο, και δεν ιδρώνει το αφτί τους. Όσο για την απάντηση «επικοινωνιακό τρικ» του πρωθυπουργού στην Ζέτα Δούκα είδαμε όλοι πόσο σοβαρά έλαβε υπόψη τα αιτήματα της-μας. Δεν έχουν κάνει την παραμικρή ενέργεια για να διευκολύνουν τον αγώνα των θυμάτων, μια εισαγγελία σε πλήρη ύπνωση, μια ομίχλη κ σιγή από το Μαξίμου, και το καζάνι βράζει. Η Μενδώνη είναι απλά το περιτύλιγμα.

Μέσα είναι η φωλιά με τα σκουλήκια. Μην με παρεξηγείτε. Κατανοώ την χρησιμότητα των σκουληκιών στον κύκλο της ζωής . Αλλά θα γίνω τροφή τους μετά θάνατον.

Ένα κράτος «πρόνοιας» που βιάζει συστηματικά τα δημοκρατικά μας δικαιώματα, την μια εκμεταλλευόμενοι την πανδημία, την άλλη εξαγοράζοντας τα ΜΜΕ, την παράλλη απλά επειδή «μπορεί» μη κρατώντας καν τα προσχήματα.

Βιτρίνες- αρμόδιοι- εισαγγελείς- βουλευτές- πρωθυπουργός -δημοσιογράφοι- ΜΜΕ , θα σας θυμάται η ιστορία ως «το παρεάκι που τάιζε τα τέρατα με τον φόβο κ τα όνειρα μας»… κ αυτήν την ιστορία θα την πούμε στα παιδιά μας, και αυτά στα δικά τους παιδιά.

Από αυτό το σκάνδαλο δεν θα γλιτώσετε , όσο κ αν κάνετε την ανήξερη παιδούλα. Μην ξεχνάτε: Ο ΧΑΜΕΝΟΣ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΟΛΑ”.