Αιγάλεω: Ο Αντρέας Ρίγκο κατέγραφε το τροχαίο με κάμερα

Τραγική εξέλιξη

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αιγάλεω: Ο Αντρέας Ρίγκο κατέγραφε το τροχαίο με κάμερα

Ο γνωστός youtuber, Αντρέας Ρίγκο σκοτώθηκε το βράδυ της Τετάρτης με τη μηχανή του μετά από μετωπική σύγκρουση που είχε με έναν φίλο του. Το τραγικό σημείο της συγκεκριμένης υπόθεσης, είναι πως ο άτυχος νεαρός κατέγραψε με την κάμερά του το δυστύχημα.

Το δυστύχημα έλαβε χώρα στην Περιφερειακή Αιγάλεω και οι δύο φίλοι, ηλικίας 25 και 30 ετών έχασαν τη ζωή τους με τις μηχανές τους, σκορπώντας τη θλίψη σε συγγενείς και φίλους.

Youtuber τροχαίο

Οι δύο νεαροί ηλικίας 25 και 30 ετών, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αστυνομικών, ήθελαν να περάσουν με ταχύτητα ο ένας δίπλα από τον άλλο πηγαίνοντας αντίθετα, όμως δυστυχώς, οι δύο μηχανές συγκρούστηκαν μετωπικά, με τους οδηγούς τους να πεθαίνουν ακαριαία, αφήνοντας την τελευταία τους πνοή στην άσφαλτο.

Ο youtuber, εξαιρετικά δημοφιλής από τη δράση του στο διαδίκτυο, θέλησε να καταγράψει το κόλπο το οποίο έμελλε να στοιχίσει τη δική του ζωή και τη ζωή του φίλου του.

Σέρρες: Δυστύχημα με ένα νεκρό - Σύγκρουση ΙΧ με λεωφορείο της ΕΛΛΑΣ

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας οδηγός ΙΧ, το μεσημέρι της Κυριακής, στην Παλαιά Εθνική Οδό Σερρών – Προμαχώνα, στη διασταύρωση Στρυμονοχωρίου, στις Σέρρες.

Σύμφωνα με το thestival.gr, λίγο μετά τις 14:00 σήμερα το μεσημέρι, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, υπηρεσιακό λεωφορείο μεταφοράς προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας, στο οποίο επέβαιναν επτά άτομα, συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με το Ι.Χ. στο οποίο επέβαινε ο άτυχος 66χρονος που έχασε τη ζωή του.

Από το τροχαίο δυστύχημα, τραυματίστηκαν και τρεις από τους επιβαίνοντες αστυνομικούς στο υπηρεσιακό λεωφορείο. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και τους μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών, με ελαφρά τραύματα.