Άγριες Μέλισσες - Γιάννης Βασιλώττος: «Πέρασα έξι φορές από κάστινγκ για τον ρόλο του "Μπάμπη"»

Όλα όσα ανέφερε ο γνωστός ηθοποιός για την σειρά

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Άγριες Μέλισσες - Γιάννης Βασιλώττος: «Πέρασα έξι φορές από κάστινγκ για τον ρόλο του

Το πρωί της Πέμπτης, ο Γιάννης Βασιλώττος βρέθηκε καλεσμένος στο Πρωινό και μέσα σε όλα αποκάλυψε πως πέρασε έξι φορές από κάστινγκ για να αποκτήσει τελικά τον ρόλο του Μπάμπη στις “Άγριες Μέλισσες“.

Ο γνωστός ηθοποιός είπε αρχικά: “Εγώ στην αρχή ήταν να έχω τον ρόλο του Ιορδάνη, ο οποίος ερωτευόταν τη Δρόσω. Πήγα για το δοκιμαστικό, αλλά δεν ήξερα αν θέλω να κάνω τηλεόραση, γιατί δεν ήξερα πως λειτουργεί. Είμαι νέος στο χώρο και δεν γνώριζα αν μπορώ να διαχειριστώ κάτι τόσο μεγάλο. Πήρα, λοιπόν, λίγο χρόνο για να το σκεφτώ και ο χρόνος ήταν αρκετός για να κλείσει η παραγωγή κάποιον άλλον.

Άγριες Μέλισσες  Γιάννης Βασιλώττος

Μετά από μήνες με πήραν ξανά τηλέφωνο για να ένα ρόλο. Πέρασα έξι φορές από κάστινγκ και τελικά ταίριαξα. Υπήρχε χημεία με τον Βαγγέλη Αλεξανδρή και εκεί νομίζω “κλείδωσε”. Οπότε το είδαν αυτό όλοι οι αρμόδιοι του σήριαλ και έτσι κλείσαμε”, κατέληξε ο Γιάννης Βασιλώττος, ο οποίος πριν λίγο καιρό παραχώρησε και μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό YOU!

Λίγα λόγια για την ζωή του Γιάννη Βασιλώττου

Ο Γιάννης Βασιλώττος γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Μαριτσά Ρόδου. Από πολύ μικρή ηλικία έδειξε την έμφυτη κλίση του στην τέχνη και την αγάπη του για τη μουσική, φοίτησε σε μουσικό Γυμνάσιο και Λύκειο. Εκεί μαθαίνει κιθάρα, πιάνο, κρητική λύρα, κρουστά όργανα, και φωνητική. Σε ηλικία 19 ετών μετακομίζει στην Αθήνα με σκοπό να ακολουθήσει τη μουσική και το τραγούδι. Το 2011 ξεκινά να σπουδάζει φωνητική στο Εργαστήρι Ελευθέρων Σπουδών του ΑΝΤ1 έως το 2013. Για τα επόμενα δύο χρόνια κάνει ζωντανές μουσικές εμφανίσεις στην Ρόδο, ενώ τον παροτρύνουν να ασχοληθεί με την υποκριτική χωρίς εκείνος να έχει κάποια σχέση με το θεατρική τέχνη.

Έτσι το 2015 αποφασίζει να δώσει εξετάσεις και αρχίζει τις σπουδές του στην Ανωτέρα Δραματική Σχολή «ΠΡΑΞΗ ΕΠΤΑ» απ’ όπου αποφοιτά το 2018. Το 2017 αφού η υποκριτική τον έχει κερδίσει παρακολουθεί ένα σεμινάριο υποκριτικής τέχνης πάνω στο «Σύστημα Stanislavsky» και την «Μέθοδο» του "Αctors studio". Έπειτα από την αποφοίτησή του από την δραματική σχολή ξεκινά μία συνεχή ενασχόληση ως μουσικός και ηθοποιός σε θέατρο, κινηματογράφο και τηλεόραση.