ΣΕΗ: Πάνω από 20 καταγγελίες για βιασμό και κακοποίηση περιέχει ο φάκελος που παραδόθηκε

Η μια αφορά τον Δημήτρη Λιγνάδη

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
ΣΕΗ: Πάνω από 20 καταγγελίες για βιασμό και κακοποίηση περιέχει ο φάκελος που παραδόθηκε

Σύμφωνα με το Πρωινό, ο φάκελο που παραχώρησε το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών περιείχε περίπου 20 με 30 υποθέσεις που αφορούν κυρίως βιασμό.

Το πρωί της Τετάρτης, ο ηθοποιός Πασχάλης Τσαρούχας βρέθηκε στον εισαγγελέα για να καταθέσει τον φάκελο με τις καταγγελίες που είχε στα χέρια του το ΣΕΗ, προκείμενου να διερευνηθούν.

ΣΕΗ καταγγελίες

Ανάμεσα στις καταγγελίες, υπάρχουν 3 υποθέσεις που χρήζουν ιδιαίτερη σημασία καθώς περιγράφονται κακουργηματικές πράξεις. Μια από αυτές αφορά και τον Δημήτρη Λιγνάδη ενώ οι υπόλοιπους διαφορετικούς ανθρώπους.

Δύο νέες καταγγελίες για βιασμό εις βάρος γνωστού ηθοποιού - «Με κλείδωσε στο δωμάτιο»

Δύο νέες καταγγελίες από γυναίκες για βιασμό εις βάρος γνωστού ηθοποιού βγήκαν στο φως της δημοσιότητας, με τις λεπτομέρειες να σοκάρουν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Πρωινού, η μια γυναίκα, που είναι εξίσου ηθοποιός, αναφέρει για τον συγκεκριμένο άντρα, πως την απείλησε ότι θα την καταστρέψει αν μιλήσει. Συγκεκριμένα δήλωσε:

Δύο νέες καταγγελίες σε γνωστό ηθοποιό για βιασμό

«Ο ηθοποιός με προσέγγισε με αφορμή μία πετυχημένη μου συμμετοχή σε τηλεοπτική σειρά και με πρόθεση μια μελλοντική συνεργασία στο θέατρο με κάλεσε στο σπίτι του.

Γνωρίζοντας ότι ο ηθοποιός είναι παντρεμένος και το ραντεβού γίνεται μεσημέρι, ένιωσα πως δεν πρόκειται για κάτι μεμπτό. Μόλις μπήκα στο σπίτι του και αφού μιλήσαμε καθαρά για επαγγελματικά θέματα τα πρώτα 20-25 λεπτά, η κουβέντα άρχισε να πηγαίνει σε πιο προσωπικό επίπεδο γεγονός που με ενόχλησε.

Αμέσως θέλησα να αποχωρήσω από τον χώρο, όμως η πόρτα ήδη είχε κλειδωθεί. Αντέδρασε από το πρώτο λεπτό μέχρι το τελευταίο ωστόσο δεν είχα τη δύναμη και την δυνατότητα να αποφύγω το βιασμό. Στη συνέχεια αφού ολοκλήρωσε την πράξη, μου ξεκλείδωσε την πόρτα και με έδιωξε κακήν κακώς.

Με απείλησε ότι αν μιλήσω θα με καταστρέψει. Μετά από λίγο καιρό αποφάσισα να αφήσω το επάγγελμά μου και να μεταναστεύσω»! κατέληξε η συγκεκριμένα γυναίκα, ενώ πριν λίγες μέρες ακόμα ένας ηθοποιός κατηγορήθηκε για βιασμό.