Σπύρος Μπιμπίλας: Η απάντηση του στον Λιγνάδη που τον χαρακτήρισε «μέτριο ηθοποιό»

Η αιχμηρή ανάρτηση του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Σπύρος Μπιμπίλας: Η απάντηση του στον Λιγνάδη που τον χαρακτήρισε «μέτριο ηθοποιό»

Ο Σπύρος Μπιμπίλας προχώρησε σε μια αιχμηρή ανάρτηση, μέσω της οποίας απαντά στον Δημήτρη Λιγνάδη αλλά και στο «μέτριο ηθοποιό» που τον χαρακτήρισε ο πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρο.

Ο Δημήτρης Λιγνάδης στο απολογητικό υπόμνημά του αναφέρθηκε στο πρόσωπο του διοίκηση του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Σπύρου Μπιμπίλα, ως «μέτριο ηθοποιό».

Κατά το απολογητικό του υπόμνημα, ο Δημήτρης Λιγνάδης αναφέρεται στην αντιπαράθεσή του με τη διοίκηση του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών «για τον τρόπο που διαχειρίζονται το σωματείο και τα χρήματα που έρχονται στην κατοχή τους και εξαιτίας αυτής της αντιπαραθέσεως υπάρχει χρόνια εχθρότητα μεταξύ εμού και αυτών και ιδίως με τον πρόεδρο και μέτριο ηθοποιό Σπύρο Μπιμπίλα».

Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook ο Σπύρος Μπιμπίλας, απάντησε στον εν λόγω χαρακτηρισμό, αναφέροντας μερικούς από τους σημαντικότερους ανθρώπους του θεάτρου και της τέχνης με τους οποίους έχει συνεργαστεί όλα αυτά τα χρόνια.

Ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών ανέφερε στην ανάρτησή του στο Facebook: «Το πανταχόθεν βαλλόμενο Σωματείο μας των ηθοποιών δυναμώνει... Έχουμε νέες εγγραφές με αμείωτο ρυθμό.

Αυτό μας τιμά και μας χαροποιεί εμάς τους "μέτριους", που μας είχαν για συνεργάτες σπουδαίοι θεατράνθρωποι όπως ο Ζυλ Ντασσεν, Μάνος Χατζιδάκις, Γιώργος Μιχαηλίδης, Γιάννης Κακλέας, Γιώργος Μεσσάλας, Κοραής Δαμάτης, Πέτρος Ζούλιας, Ελένη Μαβίλη, Νίκος Ζερβός, Νίκος Κούνδουρος, Γιώργος Χαραλαμπίδης, Γιώργος Πανουσόπουλος,Τώνια Μαρκετάκη, Νίκος Νικολαΐδης, Λίλυ Μελεμε,Κώστας Χαραλάμπους, Κάρολος Ζωναράς, Κώστας Λυχναράς, Μάριος Ρετσίλας και τόσοι άλλοι... Η άνοιξη θα ξανάρθει....».

Σπύρος Μπιμπίλας ανάρτηση για Λιγνάδη

Σπύρος Μπιμπίλας: «Ο δρόμος ανοίγει για τη δικαιοσύνη»

Ο Σπύρος Μπιμπίλας ολοκλήρωσε την κατάθεσή του στον Εισαγγελέα και μιλώντας στις κάμερες ξεκαθάρισε πως πλέον έχει ανοίξει ο δρόμος για να κάνει τη δουλειά της η δικαιοσύνη.

Ο πρόεδρος του ΣΕΗ, στην κατάθεσή του μίλησε για τις καταγγελίες που έχουν γίνει για κάθε μορφή βίας ενώ όπως αποκαλύφθηκε πριν από λίγο από την εκπομπή Πρωινό, ετοιμάζεται ένα νέο ένταλμα σύλληψης για έναν ακόμα ηθοποιό.

Σπύρος Μπιμπίλας Εισαγγελέας

«Μία φράση θα πω και τίποτα άλλο. Μην περιμένετε να σας πούμε λεπτομέρειες ο δρόμος ανοίγει για να ερευνήσει η δικαιοσύνη. Δεν απαντώ σε τίποτα».