Η ανάρτηση Μπιμπίλα για Λιγνάδη: «Σε γνώρισα στα Στρουμφάκια της ΕΡΤ»

«Λυπάμαι Δημήτρη...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η ανάρτηση Μπιμπίλα για Λιγνάδη: «Σε γνώρισα στα Στρουμφάκια της ΕΡΤ»

Ο Δημήτρης Λιγνάδης, τα ξημερώματα Παρασκευής, μετά από την πολύωρη ομολογία του ενώπιον της 19ης ανακρίτριας, κρίθηκε προφυλακιστέος για την κατηγορία του βιασμού κατά συρροή. Στο απολογητικό του υπόμνημα, υποστήριξε μεταξύ άλλων, ότι αυτή η υπόθεση είναι μια καλά στημένη σκευωρία του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών εναντίον του.

Ενώ, επίσης, αναφέρθηκε στο πρόσωπο του διοίκηση του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Σπύρου Μπιμπίλα, ως «μέτριο ηθοποιό».

Κατά το απολογητικό του υπόμνημα, ο Δημήτρης Λιγνάδης αναφέρεται στην αντιπαράθεσή του με τη διοίκηση του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών «για τον τρόπο που διαχειρίζονται το σωματείο και τα χρήματα που έρχονται στην κατοχή τους και εξαιτίας αυτής της αντιπαραθέσεως υπάρχει χρόνια εχθρότητα μεταξύ εμού και αυτών και ιδίως με τον πρόεδρο και μέτριο ηθοποιό Σπύρο Μπιμπίλα».

Η απάντηση του Μπιμπίλα στον Λιγνάδη

Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook ο Σπύρος Μπιμπίλας, μετά την είδηση πως κρίθηκε προφυλκακιστέος, έκανε μια ανάρτηση αποκαλύπτοντας πότε τον γνώρισε, ενώ στα 40 χρόνια πορείας τους δεν είχαν συναντηθεί ποτέ.

«Λυπάμαι… Σε γνώρισα στα ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ της ΕΡΤ που γράφαμε δίπλα δίπλα… 40 χρόνια δεν συναντηθήκαμε στην δουλειά, ούτε στην ζωή… μόνο συμπτωματικά σε πρεμιέρες με ένα γεια... Πρόσφατα εσύ ως Διευθυντής του Εθνικού κι εγώ ως Πρόεδρος του ΣΕΗ προσπαθούσαμε να συνεννοηθούμε για την υπογραφή της Συλλογικής μας Σύμβασης...Ευτυχώς δεν προλάβαμε να ολοκληρώσουμε και δεν βάλαμε τις υπογραφές μας...Λυπάμαι Δημήτρη...», έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Απάντηση Μπιμπίλα στον Λιγνάδη

Ακολουθήστε την Ελένη Ζουγανέλη στο Instagram

Να σημειώσουμε πως, λίγο μετά την απόφαση της ανακρίτριας για την προφυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδη, ο Αλέξης Κούγιας σε δηλώσεις που έκανε στα κανάλια εξήγησε πως η δικογραφία είναι ελλιπής και πως ο εντολέας του θα ήταν ήδη ελεύθερος αν δεν κατείχε αυτή τη θέση στον χώρο του θεάτρου.

Ο Αλέξης Κούγιας παράλληλα δήλωσε βέβαιος πως μέσα στον επόμενο καιρό ο Δημήτρης Λιγνάδης θα αθωωθεί παρόλο που οι μάρτυρες υπεράσπισης αποφάσισαν να πάρουν απόσταση από την υπόθεση του γνωστού ηθοποιού και σκηνοθέτη.