Συγκινεί ο γιος του Ανδρέα Μικρούτσικου: «Ήταν άθλος αυτό που έκανε»

«Θέλει δύναμη να ξαναβρείς τη "φόρμα" σου»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Συγκινεί ο γιος του Ανδρέα Μικρούτσικου: «Ήταν άθλος αυτό που έκανε»

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης στο Tik Talk και κάποια στιγμή, η εκπομπή επικοινώνησε με τον γιο του, Στέργιο, ο οποίος μίλησε για τον άθλο που έκανε ο πατέρας του προκειμένου να βρει ξανά τη φόρμα του και να γυρίσει στην τηλεόραση.

Ο παρουσιαστής στη συγκλονιστική συνέντευξή του μίλησε για την οικονομική του καταστροφή αλλά και τις συνεργασίες του στην ελληνική τηλεόραση.

Ο γιος του, στις δηλώσεις που έκανε εξήγησε πόσο δύσκολη ήταν η δουλειά που έπρεπε να κάνει ο πατέρας του και πόσο θάρρος ήθελε.

Οι δηλώσεις του γιου του Ανδρέα Μικρούτσικου

«Θέλει δύναμη και για μένα είναι ένας μικρός άθλος το να καταφέρεις αν ξαναβριες τη φόρμα σου και από έναν άλλο τρόπο ζωής να επανέλθεις σε έναν προηγούμενο, ο οποίος είναι λίγο πιο έντονος, πιο δραστήριος και έχει πάλι την έκθεση.

Ανδρέας Μικρούτσικος γιος

Τον θαυμάζω για τη δύναμη που βρήκε και το ότι αυτά τα τελεταία χρόνια ήταν σε μία διαφορετική κατάσταση από αυτή που είχε συνηθίσει, πιο ήρεμος στον δικό του μικρόκοσμο με τα δικά του ενδιαφέροντα και έξω από όλο αυτό» πρόσθεσε ο γιος του γνωστού παρουσιαστή. «Χαίρομαι που το ξανακάνει γιατί όσο μεγαλώνει ο άνθρωπος τελικά χρειάζεται να είναι δραστήριος, να μη μένει στην πραγματική του ηλικία και να μη μαραζώνει».

Η απώλεια του Θάνου Μικρούτσικου

Στην αρχή της εκπομπής, πρόβαλλαν ένα εισαγωγικό βίντεο με το πρόσωπο του αείμνηστου αδελφού του Ανδρέα Μικρούτσικου, Θάνου, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να συγκρατήσει την βαθιά του θλίψη και στεναχώρια και ξέσπασε σε κλάματα.

«Δεν μπορώ να βλέπω τον Θάνο. Ζητώ συγγνώμη. Δεν γίνεται, δεν το έχω ξεπεράσει. Δεν μπαίνω στο Facebook γιατί έχω συνέχεια αναφορές. Κοίτα τι έχω τραβήξει και κοίτα τι έχετε τραβήξει σκεφτόμουν. Μέχρι εκεί γέλαγα, μέχρι να βγει ο Θάνος», δήλωσε αρχικά.

Ανδρέας Μικρούτσικος Tik Talk θάνατος Θάνου

«Τόσες και τόσες γυναίκες και γάμοι, μέχρι που έρχεται το θέμα της απώλειας. Καταλαβαίνω κάθε απώλεια, απλά βρίσκομαι σε μια φάση μετά από ένα χρόνο να μην τα έχω καταφέρει. Πρακτικά είναι σαν να κάνω ότι δεν έχει συμβεί. Δεν ξέρω αν μπορώ να το αποδεχτώ. Ήταν πολύ ιδιαίτερη σχέση με τον αδερφό μου.

Έχασα τους γονείς μου με πολύ ωραία σχέση, αλλά το εκλογίκευα. Με τον Θάνο έχουμε την ιδιαιτερότητα. Έχοντας 5 χρόνια απόσταση από μένα, δούλευε πατρικά, με προστάτευε. Με τους γονείς μου άλλαξε, εγώ είχα γίνει η προστασία τους. Με τον αδερφό μου δεν άλλαξε,. συνέχισε να με προστατεύει.

Είναι η πιο οδυνηρή σφαλιάρα. Εδώ αλλάζει το μέσα μου, φεύγει το μέσα μου», είπε στο Tik Talk και τον Αντώνη Σρόιτερ, με τον παρουσιαστή να τον ρωτά αν θέλει να διακόψει την εκπομπή για να ηρεμήσει.