Σάββατο, 17 Απριλίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Βάσια Τριφύλλη: «Ο Λιγνάδης είναι ατάλαντος, μας ρεζίλεψε»

«Κάτω τα χέρια από τον Σπύρο Μπιμπίλα»

Βάσια Τριφύλλη: «Ο Λιγνάδης είναι ατάλαντος, μας ρεζίλεψε»
News 26.02.2021 12:08
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η Βάσια Τριφύλλη μίλησε το πρωί της Παρασκευής στην εκπομπή Πάμε Δανάη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Δημήτρη Λιγνάδη χαρακτηρίζοντάς τον ατάλαντο, ενώ τόνισε πως δε θα έπρεπε να ασχολείται με τον Σπύρο Μπιμπίλα.

Η ηθοποιός τάχθηκε ξεκάθαρα με το μέρος του προέδρου του ΣΕΗ, ο οποίος βέβαια από τη μεριά του απάντησε στον Δημήτρη Λιγνάδη με τον δικό του τρόπο για να του δείξει πως δεν έχει λόγο να τον χαρακτηρίζει «μέτριο», όπως έκανε στην απολογία του.

Οι δηλώσεις της Βάσιας Τριφύλλη για τον Δημήτρη Λιγνάδη

«Κάτω τα χέρια από τον Σπύρο Μπιμπίλα. Εκεί τραβάω μαχαίρι, τραβάω πιστόλι. Όχι μόνο από το ΣΕΗ αλλά και από τον Μπιμπίλα. Ούτε ξέρω που το πάει ο Κούγιας. Αλλά είναι τελείως γελοίο ότι ο Μπιμπίλας έκανε σκευωρία για να χαντακώσει το Λιγνάδη. Θα έπρεπε να γελάμε» σημείωσε.

Βάσια Τριφύλλη Λιγνάδης

Παράλληλα, αναφέρθηκε στον Δημήτρη Λιγνάδη χαρακτηρίζοντάς τον ατάλαντο.

«Ποιος εύρος; Ποια επιτεύγματα; Ατάλαντος είναι ο Δημήτρης Λιγνάδης, από έναν υπέροχο πατέρα. Σέβομαι το όνομα Λιγνάδης από τον πατέρα του. Είναι γιός ενός υπεράξιου πατέρα. Ο Δημήτρης Λιγνάδης προσωπικά δεν μου λέει κάτι ιδιαίτερο. Μας ρεζίλεψε ο κ. Λιγνάδη ως ηθοποιός. Τον ήξερα από το όνομα του πατέρα του. Δεν είχα ακούσει κάτι για τον κ. Λιγνάδη» συμπλήρωσε χαρακτηριστικά.

Η ανάρτηση του Βασίλη για την προφυλάκιση του Λιγνάδη - «Όχι άλλα παιδιά»

Λίγες ώρες μετά την είδηση πως ο Δημήτρης Λιγνάδης, κρίθηκε προφυλακιστέος, ο Βασίλης θέλησε να κάνει την πρώτη του ανάρτηση στην οποία έγραψε μεταξύ άλλων «Όχι άλλα παιδιά».

Συγκεκριμένα δημοσίευσε δυο φωτογραφίες από το παρελθόν και έγραψε: «Για την ιστορία: ήμουν ο Τομ από τον Γυάλινο κόσμο. Όχι πια, όμως!!! Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για την υποστήριξη σας και τα μηνύματα αγάπης. Η αλήθεια πάντα νικάει!!! ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!».

Να σημειώσουμε πως ο 40χρονος σήμερα Βασίλης, ζει μόνιμα στο Βερολίνο και δεν έχει σχέση με το θέατρο και την υποκριτική. Πριν από λίγο διάστημα, κατήγγειλε πως κακοποιήθηκε σεξουαλικά από τον γνωστό θεατράνθρωπο όταν ήταν ακόμη ανήλικος.

Βασίλη για προφυλάκιση Λιγνάδη

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Αλέξης Κούγιας: «Οι αποφάσεις του Εισαγγελέα είναι νομικά λανθασμένες»

Στις φυλακές Τρίπολης ο Δημήτρης Λιγνάδης

Share