Τζώρτζη για Φιλιππίδη: «Αισχρός τσόγλανος και γλίτσας! Η κόκα είναι κακό φάρμακο»

«Αφού δεν τον άφησα ανάπηρο, αλλά άπλα του είπα πως δεν θα τον ακολουθήσω στην παράνοια του βγήκε και με κατηγόρησε δημοσίως»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τζώρτζη για Φιλιππίδη: «Αισχρός τσόγλανος και γλίτσας! Η κόκα είναι κακό φάρμακο»

Η ηθοποιός Ελένη Τζώρτζη με ανάρτησή της στο Facebook, κατακεραύνωσε τον Πέτρο Φιλιππίδη για τη συμπεριφορά του απέναντι στους συναδέλφους του.

Συγκεκριμένα, τον χαρακτήρισε γλίτσα και τσόγλανο, ενώ αποκάλυψε τι είχε συμβεί ανάμεσα τους σε θεατρική παράσταση που πρωταγωνιστούσαν, με αφορμή την καταγγελία που είχε για ξυλοδαρμό.

Η ανάρτηση της Τζώρτζη για τον Φιλιππίδη

Άντε να πω κι εγώ τον πόνο μου για τον γλίτσα.

Ο άνθρωπος είναι αισχρός τσόγλανος. Την μια και μοναδική φορά που παίξαμε μαζί, από την ανάγνωση μέχρι που τον ξέχεσα στην πέμπτη παράσταση , όποτε μιλούσα, με πολύ έμφαση, έκανε πως αυτός μαδάει το πουλί του δείχνοντας το σε όλο το θίασο και βεβαίως όταν φτάσαμε στην παράσταση, στο κοινό.

Υπονοώντας βεβαίως και σαφώς πως ως ηθοποιός ήμουνα για να μαδάει το μ@… του.

Αφού δεν τον άφησα ανάπηρο, αλλά άπλα του είπα πως δεν θα τον ακολουθήσω στην παράνοια του (οπου έβαλε τα κλάματα ως κλασικός χέστης, με πήρε αγκαλιά και μου ζήτησε συγνώμη) βγήκε και με κατηγόρησε δημοσίως, για έλλειψη “σεβασμού” απέναντι του, την οποία απαιτούσε μάλιστα, διότι “μια κάποια ηθοποιός” προσπάθησε να αποκαθηλώσει ΤΟ ΕΙΔΩΛΟ!

Η κόκα είναι πολύ κακό φάρμακο παιδιά! Καίει εκατομμύρια εγκεφαλικά κύτταρα και φτάνει τους ανθρώπους τελικά στην σχιζοφρένεια.

Όπως ακούω τώρα και τυχερή στάθηκα. Γιατί θα μπορούσα να είχα κάνει φόνο.

Τζώρτζη για Φιλιππίδη

Γιώργος Ψάλτου για Φιλιππίδη: «Έτρεμα τη στιγμή που θα βγω στη σκηνή»

Μία ημέρα μετά τη σοκαριστική καταγγελία του Γιώργου Ψάλτου - μέσω του δικηγόρου του - κατά του Πέτρου Φιλιππίδη για ξυλοδαρμό, ο ηθοποιός μίλησε στο MEGA, για την βία που βίωσε στην διάρκεια της θεατρικής παράστασης «Φον Δημητράκης» που είχε ανέβει την περίοδο 2013 -2015.

Όπως τόνισε, αυτό που τον κινητοποίησε να μιλήσει είναι η πρώτη καταγγελία της Ζέτας Δούκα και βλέποντας και ακούγοντάς την αισθάνθηκε ένα σφίξιμο στο στομάχι.

Γιώργος Ψάλτου για Φιλιππίδη

Όπως δήλωσε, το εξώδικο που έστειλε ο Πέτρος Φιλιππίδης, στον δικηγόρο του, Γιώργο Γεράρη, με το οποίο του ζητεί να ανακαλέσει, απευθύνεται αποκλειστικά στο πρόσωπό του. «Δεν έχει να ανακαλέσει τίποτα ο κ. Γεραρής, πολύ περισσότερο εγώ. Υπάρχουν μαρτυρίες ανθρώπων, είναι 9 μάρτυρες που έχουν την πρόθεση, και έχον δοθεί τα ονόματά τους στην καταγγελία που έγινε στο σωματείο», σημείωσε.

«Δεν υπάρχει ίχνος υπερβολής και ψέματος σε αυτά που ακούσατε», είπε ο κ. Ψάλτου, ενώ περιέγραψε λεπτομερώς τη συνεργασία που είχε με τον Πέτρο Φιλιππίδη και τη συμπεριφορά που αντιμετώπιση από εκείνον.

Καθόλη τη διάρκεια της πρώτης σεζόν, ο κ. Ψάλτου κατήγγειλε ότι δεχόταν ανελέητο ξύλο επί σκηνής από τον κ. Φιλιππίδη, το οποίο ορισμένες φορές γινόταν με τηλέφωνο.

Από τον ξυλοδαρμό, υποστηρίζει ότι έπαθε θλάση και φλεγμονή, ωστόσο το υπέμενε καθώς βρισκόταν σε δεινή οικονομική κατάσταση. Υπήρχαν μάλιστα στιγμές που δεν μπορούσε να το αντιμετωπίσει. «Καθόμουν γιατί η ανάγκη είναι ο εχθρός της ελευθερίας», είπε χαρακτηριστικά.