Παναγιωτάκης κατά Χρυσικού: «Την καλώ να καταθέσει τα στοιχεία για την υπόθεση Λιγνάδη στις αρμόδιές αρχές»

Η ηθοποιός είχε δηλώσει πως έχει στοιχεία που θέλουν τον κατηγορούμενο να μην βρίσκεται στην Ιθάκη το 2015

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Παναγιωτάκης κατά Χρυσικού: «Την καλώ να καταθέσει τα στοιχεία για την υπόθεση Λιγνάδη στις αρμόδιές αρχές»

Ο μάρτυρας υπεράσπισης του Δημήτρη Λιγνάδη Διονύσης Παναγιωτάκης κάλεσε μέσα από ανάρτηση του την Δώρα Χρυσικού να καταθέσει τα στοιχεία που υπερασπίζεται πως έχει.

Πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιός δήλωσε πως κατέχει στοιχεία που θέλουν τον Δημήτρη Λιγνάδη να μην βρίσκεται στην Ιθάκη τον Αύγουστο του 2015

Η ανακοίνωση του Διονύση Παναγιωτάκη

«ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η κυρία Δώρα Χρυσικού, από χθες δηλώνει σε διαδίκτυο και ΜΜΕ ότι “έχει στοιχεία” πως τον Αύγουστο του 2015 ο κ. Δημήτρης Λιγνάδης δεν ήταν στην Ιθάκη. Τα στοιχεία αυτά δηλώνει ότι προτίθεται να τα καταθέσει στις αρμόδιες αρχές εάν και εφόσον χρειαστεί.

Καλώ την κα Χρυσικού να καταθέσει τα στοιχεία αυτά στις αρμόδιες αρχές, άμεσα, καθώς η παραπάνω δήλωσή της είναι πιθανόν να αναιρεί την δική μου νόμιμη κατάθεση στην 19η ανακρίτρια και να με εμφανίζει ως ψευδόμενο μάρτυρα.

Επειδή εγώ κλήθηκα νομίμως, στο πλαίσιο μίας ανακριτικής διαδικασίας να καταθέσω ό,τι γνωρίζω, προσήλθα άμεσα με πλήρη συνείδηση της σοβαρότητας της κατάθεσής μου αυτής. Ως εκ τούτου, δεν είναι δυνατόν να επιτρέψω να κυκλοφορούν θολές και έμμεσες, αλλά σαφείς κατηγορίες, ότι πιθανόν εγώ δεν είπα την αλήθεια.

Εγώ είπα την αλήθεια ενώπιον των αρμοδίων οργάνων, κληθείς προς τούτο και όχι αναλαμβάνοντας οποιαδήποτε πρωτοβουλία στο διαδίκτυο, χωρίς συνέπειες και χωρίς κόστος.

Καλώ την κυρία Χρυσικού να πράξει το ίδιο και να ακολουθήσει τη νόμιμη οδό, ώστε να μην αφήνονται υπόνοιες εις βάρος οποιουδήποτε που με προσωπικό κόστος κάνει το καθήκον του όπως ορίζει ο νόμος, επιφυλασσόμενος παντός νομίμου δικαιώματός μου.

Διονύσης Παναγιωτάκης»

διονύσης παναγιωτάκης κατά χρυσικού

Έφτασε στις φυλακές της Τρίπολης ο Δημήτρης Λιγνάδης

Μόλις πριν από λίγα λεπτά, σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ της ΕΡΤ, ο Δημήτρης Λιγνάδης έφτασε στις φυλακές Τριπόλεως. Μάλιστα η μεταγωγή του έγινε εκτάκτως σήμερα μιας και το επόμενο δρομολόγιο ήταν προγραμματισμένο να γίνει τη Δευτέρα.

Η απόφαση για την μεταγωγή του Δημήτρη Λιγνάδη πάρθηκε το πρωί της Παρασκευής λίγο μετά την απόφαση της ανακρίτριας για την προφυλάκισή του.

Από τη μεριά του, ο συνήγορος του γνωστού ηθοποιού και σκηνοθέτη, Αλέξης Κούγιας, με μία ανακοίνωση που εξέδωσε μετά την απόφαση για την προφυλάκιση του εντολέα του, εξήγησε πως η δικογραφία δεν περιείχε αρκετά στοιχεία και πως είναι νομικά αλλά και ουσιαστικά λανθασμένη.

έφτασε στις φυλακές ο δημήτρης λιγνάδης