Ζέτα Μακρυπούλια: «Ο Σπύρος Μπιμπίλας εκλέχθηκε Πρόεδρος του ΣΕΗ, δεν έγινε απευθείας ανάθεση όπως αλλού»

Η ανάρτηση «καρφί» για τον Δημήτρη Λιγνάδη

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Ζέτα Μακρυπούλια: «Ο Σπύρος Μπιμπίλας εκλέχθηκε Πρόεδρος του ΣΕΗ, δεν έγινε απευθείας ανάθεση όπως αλλού»

Η Ζέτα Μακρυπούλια με μια ανάρτηση της στα Social Media, θέλησε να υποστηρίξει τον Σπύρο Μπιμπίλα στις «κατηγορίες» που του έριξε ο Δημήτρης Λιγνάδης.

Πιο συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Λιγνάδης δήλωσε πως ο Σπύρος Μπιμπίλας συμπτωματικά και όχι αξιοκρατικά βρίσκεται στην θέση του Προέδρου του ΣΕΗ ενώ τον χαρακτήρισε και «μέτριο» ηθοποιό, στο οποίο και απάντησε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Η Ζέτα Μακρυπούλια με μια «σπόντα» έδειξε την συμπαράσταση της στον ηθοποιό.

“Αν θυμάμαι καλά ο Σπύρος Μπιμπίλας εκλέχθηκε Πρόεδρος του ΣΕΗ μετά από εκλογές. Νόμιμη και αξιοκρατική διαδικασία. Δεν του έγινε κάποια απευθείας ανάθεση όπως σε άλλες περιπτώσεις…” σχολίασε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια του ANT1.

Η ανάρτηση της Ζέτας Μακρυπούλια


ανάρτηση ζέτας μακρυπούλια για λιγνάδη - μπιμπίλα

Σπύρος Μπιμπίλας: «Απόψε κοιμήθηκα αγκαλιά με όλη την Ελλάδα»

Λίγες ώρες μετά την είδηση για την προφυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδη, ο Σπύρος Μπιμπίλας στις δηλώσεις του ευχαρίστησε τον κόσμο που στάθηκε στο πλευρό του και εξήγησε πως η εξέλιξη αυτή δίνει κουράγιο σε όσους φοβούνται να μιλήσουν.

Ο ηθοποιός απάντησε για ακόμα μία φορά στις δηλώσεις που έκανε ο Δημήτρης Λιγνάδης για εκείνον αποκαλώντας τον μέτριο ηθοποιό και τόνισε δεν έχει ανάγκη να ζητήσει δουλειά από κανέναν.

«Απάντησα μέσα από το Facebook το βράδυ. Ευχαρίστησα όλη την Ελλάδα που νομίζω ότι μου είχε μια μεγάλη αγκαλιά. Κοιμήθηκα με όλη την Ελλάδα, αυτό τα λέει όλα.

Για όλους αυτούς που φοβούνται να μιλήσουν ή να πάνε στους δικηγόρους τους ή να έρθουν εδώ να το καταθέσουμε. Και να πάρουν το δρόμο του.

Εγώ με τον Δημήτρη καθόμασταν πλάι πλάι και κάναμε τα στρουμφάκια πριν 40 χρόνια, από τότε δεν συναντήθηκαν οι δρόμοι μας ποτέ. Δεν είχα ανάγκη να ζητήσω δουλειά από πουθενά γιατί έχω πάρα πολύ δουλειά, ακόμα και τώρα που είμαι συνταξιούχος», είπε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.