Μέμος Μπεγνής: «Έφυγα από δουλειά ενώ είχα ανάγκη τα χρήματα»

«Δεν με άφηνε η αξιοπρέπεια μου να υφίσταμαι αυτό το bullying»

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Μέμος Μπεγνής: «Έφυγα από δουλειά ενώ είχα ανάγκη τα χρήματα»

O Mέμος Μπεγνής, μίλησε στο Dot και αναφέρθηκε στις σεξουαλικές παρενοχλήσεις των τελευταίων ημερών αλλά μίλησε και για τη δική του προσωπική εμπειρία.

Οι δηλώσεις του Μέμου Μπεγνή

«Δεν το περίμενα. Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι γίνονται τέτοια πράγματα από τον συγκεκριμένο άνθρωπο, που έχει δώσει ένα προφίλ καταρτισμένου, μορφωμένου, καλού ηθοποιού, ευγενούς ανθρώπου. Και λες κοίτα μερικές φορές τι κρύβει η εικόνα ενός ανθρώπου», είπε ο Μέμος Μπεγνής αναφερόμενος στον Δημήτρη Λιγνάδη.

«Μεταξύ μας ξέραμε πόσο κακά μπορεί να περάσει κάποιος που θα πάει να δουλέψει με κάποιον Χ σκηνοθέτη ή ηθοποιό. Από προσωπική μου εμπειρία, όταν μια φορά σε μια παράσταση, στα πρώτα 3-4 χρόνια της πορείας μου, σε μια παράσταση μας φερόντουσαν πολύ άσχημα σε όλο τον θίασο, ένας συγκεκριμένος σκηνοθέτης, ενώ είχα ανάγκη από χρήματα και από τη συγκεκριμένη λαμπερή σκηνοθεσία, στον ένα μήνα προβών, σηκώθηκα και έφυγα.

Δεν έφτασα ποτέ να είμαι μέλος της παράστασης. Δεν το άντεξα και καλά έκανα. Η αξιοπρέπειά μου δεν μου επέτρεπε να το κάνω, να μείνω και να υφίσταμαι όλο αυτό το bullying, τη μείωση της προσωπικότητάς μου.

Πιστεύω ότι στο θέατρο αυτή τη στιγμή γίνεται ένα ξεσκαρτάρισμα και είναι πολύ ωραίο αυτό», τόνισε ο Μέμος Μπεγνής. Nα θυμίσουμε πως ο ηθοποιός είχε πέσει θύμα χάκερ.

μεμος μπεγνής παρενόχληση

Μέμος Μπεγνής: «Δεν μπορώ να συζώ και να βλέπω τον ίδιο άνθρωπο, θα τρελαθώ, θα κάνω εμετό»

Στο «Happy Day» μίλησε ο Μέμος Μπεγνής και σχολίασε τη μοναχική ζωή του αλλά και τον τρόπο που χειρίζεται τα social media.

«Εγώ είμαι από τους τυχερούς, γιατί τόσα χρόνια δουλεύοντας, έκανα καβάτζα. Μη φανταστείς, αλλά μπορώ να ζω, όπως έζησα αυτούς τους 8 μήνες.

Είμαι πολύ μοναχικός. Δεν μπορώ να συζώ, να παντρευτώ και να βλέπω τον ίδιο άνθρωπο από το πρωί μέχρι το βράδυ. Θα τρελαθώ, θα κάνω εμετό. Όσο ερωτευμένος κι αν είμαι, κουράζομαι πάρα πολύ. Δεν έχω συγκατοικήσει ποτέ. Ντρέπομαι να πάρω γυναίκα να μου καθαρίζει το σπίτι», είπε αρχικά ο Μέμος Μπεγνής.

Ο Μέμος Μπεγνής πρόσθεσε στη συνέχεια: «Δεν αγοράζω ούτε followers ούτε likes στο Instagram, δεν με νοιάζει. Με βρίζουν στα social media, όταν δεν τους απαντάω. Φίλε μου, δεν είμαι υποχρεωμένος να σου απαντήσω. Υπάρχει πολλή αρρώστια στα social media».

μέμος μπεγνής