Εβελίνα Παπούλια για Μαρκουλάκη: «Ήταν ατόπημα σοβαρό του ΣΕΗ να σκιαγραφεί έναν ηθοποιό»

Τα είπε όλα!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Εβελίνα Παπούλια για Μαρκουλάκη: «Ήταν ατόπημα σοβαρό του ΣΕΗ να σκιαγραφεί έναν ηθοποιό»

Η Εβελίνα Παπούλια μίλησε στο Καλύτερα Δεν Γίνεται και πήρε θέση ξανά, μιας και πριν λίγες μέρες είχε κάνει αντίστοιχο post, στο θέμα που έχει προκύψει με τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη και το ΣΕΗ.

Οι δηλώσεις της Εβελίνας Παπούλια

«Έχω εκπλαγεί με τόσα που έχουν γίνει στον χώρο», άρχισε να λέει για το ζήτημα των παρενοχλήσεων στον χώρο του θεάτρου, ενώ εξομολογήθηκε ότι της έχει συμβεί να μάθει για κάποιο περιστατικό από γυναίκα και να μη θέλει να συνεργαστεί η ίδια με τον θύτη. Μάλιστα ήταν μια κοπέλα που σταμάτησε τη δουλειά, ενώ είχε πάει πολύ μπροστά η καριέρα της, συνέβησαν και κάποια άλλα πράγματα και διέκοψε», σημείωσε η ηθοποιός.

«Είχα δουλέψει μαζί του εγώ και είχαμε πολύ καλή σχέση. Ήταν εξαιρετικός συνεργάτης», δήλωσε ακόμα για τον θύτη. Όλοι μας είμαστε υπέρ των θυμάτων και είναι θετικό που έχουν πάει στον Εισαγγελέα οι υποθέσεις», δήλωσε η Εβελίνα Παπούλια.

«Θεωρώ ότι το να σκιαγραφηθεί ένα πρόσωπο με αυτόν τον τρόπο ήταν ατόπημα σοβαρό του ΣΕΗ», υπογράμμισε, τονίζοντας ότι με τον τρόπο αυτό στοχοποίησαν τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη. Έχει πάρει τέτοια έκταση στην τηλεόραση όλο αυτό το πράγμα που είναι λίγο ζόρικο. Είναι αδηφάγο και είναι πολύ κρίμα να αυτοκαταστρεφόμαστε», σημείωσε ακόμα για το θέμα των καταγγελιών και του «πολέμου» που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στους ηθοποιούς.

Τέλος η Εβελίνα Παπούλια αναφέρθηκε και στη δολοφονία του πρώην συμπρωταγωνιστή της στην επιτυχημένη σειρά του Mega «Δύο ξένοι», Νίκου Σεργιανόπουλου και τα όσα ακολούθησαν τότε.
«Ήταν τραυματική εμπειρία για μένα όλη αυτή η λεκτική βία που ασκήθηκε σε έναν άνθρωπο που είχε πεθάνει», σημείωσε χαρακτηριστικά.

εβελίνα παπούλια μαρκουλάκης

Η Εβελίνα Παπούλια αναφέρθηκε και στην ένταση που δημιουργήθηκε ανάμεσα σε αυτή και την Φαίη Σκορδά

«Παραποιήθηκαν τα λεγόμενά μου, εγώ δεν μίλησα ποτέ ότι υπάρχει βία στην πειθαρχία. Έγινε μία σύγχυση. Αυτή η σύγχυση δεν ξέρω γιατί έγινε. Θέλω να πιστεύω ότι δεν έγινε εσκεμμένα, γιατί είχα πει 100 χιλιάδες όχι στη συγκεκριμένη εκπομπή (σ.σ. Το Πρωινό), οπότε αναγκάστηκα και βγήκα. Δεν θέλω να πιστέψω ότι υπήρχε αυτό το πράγμα».

Στη συνέχεια, η Εβελίνα Παπούλια ανέφερε: «Δεν θεωρώ ότι η κοπέλα αυτή (σ.σ. Φαίη Σκορδά) έχει κακές προθέσεις ή είναι κακός άνθρωπος. Νομίζω ότι κάπως στραβά ερμήνευσε και έπρεπε εγώ να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας. Ότι η πειθαρχία δεν έχει καμία σχέση με την βία ή με την ταπείνωση ή όλα αυτά».

«Εξαγριώθηκα γιατί θεωρώ ότι όταν κάποιος βάζει λόγια στο στόμα σου, μετά δεν μπορείς να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας. Σου δημιουργούν μία κατάσταση γύρω από το όνομά σου, η οποία δεν είναι αληθινή. Σκέψου ότι αυτό ήταν κάτι πάρα πολύ φρέσκο, είχαμε σοκαριστεί όλοι. Πώς μπορείς να πάρεις θέση σε κάτι που έχεις σοκαριστεί. Ήταν η πρώτη στιγμή που έγινε. Και λες τώρα μα τι θέση να πάρω; Δεν ξέρω κάτι, δεν μου έχει πει κανένας κάτι. Τους ξέρω και τους δύο, τους εκτιμώ και τους δύο, οπότε τι να πω;», κατέληξε η Εβελίνα Παπούλια.

εβελίνα παπουλια φαίη σκορδα