Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Είχα μιλήσει με την Κατερίνα Γερονικολού για τα περιστατικά με τον Κιμούλη»

Θα συνεργαζόταν μαζί του;

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Είχα μιλήσει με την Κατερίνα Γερονικολού για τα περιστατικά με τον Κιμούλη»

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης βρέθηκε το Σάββατο καλεσμένος στην εκπομπή Τετ - α - Τετ και μίλησε μεταξύ άλλων για την Κατερίνα Γερονικολού και τα περιστατικά που έζησε με τον Γιώργο Κιμούλη.

Η δημοφιλής ηθοποιός μετά την αποκάλυψη της Ζέτας Δούκα, έσπασε την σιωπή της και μοιράστηκε την δική της σοκαριστική εμπειρία με τον γνωστό σκηνοθέτη.

Οι δηλώσεις του Γιάννη Τσιμιτσέλη για τον Κιμούλη

“Αυτή την ιστορία, τα σκηνικά, τα ήξερα εδώ και καιρό. Το είχαμε συζητήσει αυτό, είχαμε μιλήσει για εκείνη την περιοδεία και τη συνεργασία που είχαν κάνει. Μου είχε πει διάφορα περιστατικά, που δεν θέλω να τα εκθέσω συγκεκριμένα, όταν θελήσει η Κατερίνα θα το κάνει μόνη της. Αλλά όταν ήρθε η ώρα και η στιγμή για το αν θα έπρεπε να το κάνει, σαφέστατα και ήμουν στο ναι. Ότι πρέπει να γίνει.

Σέβομαι πάρα πολύ τον Γιώργο Κιμούλη, θεωρώ ότι είναι ένας εξαιρετικός ηθοποιός, αλλά αυτό μόνο του δεν μετράει. Δεν αρκεί αυτό. Όχι, δεν θα συνεργαζόμουν στο μέλλον μαζί του. Όχι, δεν έχει να κάνει η Κατερίνα με αυτό. Δεν υπάρχει λόγος, ειλικρινά δεν υπάρχει λόγος”, ανέφερε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

γιάννης τσιμιτσέλης γερονικολού κιμούλης

Κατερίνα Γερονικολού: Νέες δηλώσεις μετά την αποκάλυψη για τον Κιμούλη - «Η καρδιά μου χτυπούσε σαν τρελή»

Η Κατερίνα Γερονικολού τρεις εβδομάδες μετά την αποκάλυψη της για την κακοποίηση που δέχτηκε από τον Γιώργο Κιμούλη, προχώρησε σε μια νέα ανάρτηση.

Έτσι, τρεις εβδομάδες μετά η ίδια θέλησε να εκφράσει τα συναισθήματα της και μέσα σε όλα αποκάλυψε πως αισθάνεται τυχερή που αποκαλύφθηκαν όλα όσα συμβαίνουν.

«Αν δεν το έχεις νιώσει»

Αν δεν το έχεις νιώσει, πες ένα Δόξα τω Θεώ. Αν δεν το έχεις νιώσει, πες ένα ουφ και ανάσανε. Αν δεν το έχεις νιώσει, αφουγκράσου τον πόνο των δίπλα. Είναι στη διαπασών! Βάλε στη θέση τους το παιδί σου. (Ή το αγέννητο παιδί σου που φοβήθηκες να φέρεις στον κόσμο). Αν δεν το έχεις νιώσει, κάνε λίγο παραπέρα, θα έρθουν -άλλη στιγμή- άλλα σημαντικά να πεις και να κάνεις. Αν δεν το έχεις νιώσει.

Αν το έχεις νιώσει…
Την αθωότητά σου, μη τους τη χαρίσεις. Ο μικρούλης εαυτός σου, σου ανήκει.
Είσαι Εσύ. Ακόμα!

Στις 26/1/21 εξομολογήθηκα προσωπικές πληγές που δημιουργήθηκαν στην επαγγελματική μου ζωή. Η καρδιά μου χτυπούσε σαν τρελή. Αλλά μετά την ένταση, ηρέμησαν τα «μυστικά» μου… Με «παρέσυραν» σε αυτή την παρορμητική αλλά ζωογόνο απόφαση, δυνατές γυναίκες, δυνατοί άνθρωποι. Όσα ακολούθησαν, όσα βγήκαν στο φως, ντρέπομαι που το λέω, με έκαναν να αισθάνομαι-σχεδόν- τυχερή.

*Αλλάζει κάτι.
Μην αφήσεις αυτή την ευκαιρία να περάσει…
Είμαστε το δίχτυ ασφαλείας σου.
Η κοινωνία είναι έτοιμη για σένα.
Μη φοβάσαι”.

κατερίνα γερονικολού κατά του κιμούλη