Κατερίνα Καινούργιου: «Υπέροχε Σπύρο Μπιμπίλα, χωρίς να με ξέρεις ήρθες και με αγκάλιασες όταν έκλαιγα»

«''Γνωστή'' πρωταγωνίστρια μου κάνει επίπληξη, μου βάζει τις φωνές και εγώ αρχίζω να κλαίω...»

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Κατερίνα Καινούργιου: «Υπέροχε Σπύρο Μπιμπίλα, χωρίς να με ξέρεις ήρθες και με αγκάλιασες όταν έκλαιγα»

Η Κατερίνα Καινούργιου με μια ανάρτηση της στο Instagram, θέλησε να ταχθεί υπέρ του Σπύρου Μπιμπίλα στις κατηγορίες που δέχεται τις τελευταίες ώρες ως πρόεδρος του ΣΕΗ.

Με μια ιστορία από το παρελθόν η παρουσιάστρια, δήλωσε πως ο Σπύρος Μπιμπίλας ήταν πάντοτε σπουδαίος.

Υπέροχε Σπύρο μου… Γίνομαι ξανά 18 ετών…Θυμάμαι να εργάζομαι τότε στο Τηλεάστυ και να έρχομαι στα παρασκήνια της παράστασης για να πάρω συνέντευξη από τους συντελεστές… Έτρεμα σαν το ψάρι… Πρώτη φορά κρατούσα μικρόφωνο στη ζωή μου!

“Γνωστή” πρωταγωνίστρια τότε μου κάνει επίπληξη για την απειρία μου, μου βάζει τις φωνές και εγώ αρχίζω να κλαίω από ντροπή. Χωρίς καν να με γνωρίζεις έρχεσαι, με παίρνεις αγκαλιά και της λες “τι σου φταίει το κορίτσι; τη δουλειά του κάνει…”. Για μένα όπως και για πολλούς φίλους δεν δικαιώνεσαι τώρα. Πάντα ήσουν στην κορυφή. Γιατί είσαι υπέροχος και κύριος σε όλα”, έγραψε η Κατερίνα Καινούργιου.

Η ανάρτηση της Κατερίνας Καινούργιου για τον Σπύρο Μπιμπίλα

σπύρος ωμπιμπίλας καινούργιου

Ακολουθήστε την Ιωάννα Πολυχρόνη στο Instagram.

Σοφία Μπεκατώρου: «Μη γίνεις κάθαρμα, γίνε Σπύρος Μπιμπίλας»

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, η Σοφία Μπεκατώρου θέλησε να εκφράσει την υποστήριξή της στον Σπύρο Μπιμπίλα μετά από τις δηλώσεις που έκανε εις βάρος του ο Δημήτρη Λιγνάδης στην απολογία του.

Η αθλήτρια ήταν αυτή που άνοιξε τον «Ασκό του Αιόλου» με την καταγγελία της για τον παράγοντα και από εκείνη τη στιγμή, παρόλο που η δική της υπόθεση παραγράφηκε, βρίσκεται στο πλευρό των θυμάτων και τα στηρίζει με κάθε πιθανό τρόπο.

Αυτή τη φορά προστέθηκε στη λίστα των ανθρώπων που εξέφρασαν δημόσια την υποστήριξή τους στον Σπύρο Μπιμπίλα, με μία αποστομωτική ανάρτηση.

σπύρος μπιμπίλας κατερίνα καινούργιου