Ζαφείρης Μελάς: «Να μου ζητήσει συγγνώμη η Ναταλία Γερμανού»

«Με παρεξήγησε»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ζαφείρης Μελάς: «Να μου ζητήσει συγγνώμη η Ναταλία Γερμανού»

Μία παρεξήγηση φαίνεται πως έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στη Ναταλία Γερμανού και τον Ζαφείρη Μελά καθώς ο τραγουδιστής ζήτησε από την παρουσιάστρια να του πει συγγνώμη για κάποιες βαριές δηλώσεις που έκανε για εκείνον και την κόρη του.

Συγκεκριμένα, την προηγούμενη εβδομάδα ο Ζαφείρης Μελάς μίλησε στην εκπομπή Καλύτερα δεν γίνεται και αναφερόμενος στο θέμα των καταγγελιών στον χώρο του θεάτρου απάντησε πως μερικές φορές κάποιες κουνιούνται.

Ζαφείρης Μελάς Ναταλία Γερμανού

Η Ναταλία Γερμανού έγινε έξαλλη με τα λόγια αυτά και αναρωτήθηκε τι θα έκανε ο τραγουδιστής αν η κόρη του δεχόταν παρενόχληση. Τα λόγια αυτά της παρουσιάστρια φαίνεται πως ενόχλησαν πολύ τον Ζαφείρη Μελά, ο οποίος σε δηλώσεις που έκανε στο Έλα Χαμογέλα ζήτησε από τη Ναταλία Γερμανού να του απολογηθεί.

Οι δηλώσεις του Ζαφείρη Μελά για τη Ναταλία Γερμανού

«Μάλλον δεν κατάλαβε καλά η κυρία Γερμανού και με παρεξήγησε. Με παρεξήγησε πολύ άσχημα και μίλησε και άσχημα για το παιδί μου, για την κόρη μου.

Σας πληροφορώ, κυρία Γερμανού, πως αν συνέβαινε κάτι τέτοιο στην κόρη μου, να είστε σίγουρη πως αυτός που θα το έκανε δεν θα ζούσε. Όχι από μένα, αλλά από την κόρη μου. Γιατί έχω μια κόρη αντράκι. Μαγκάκι. Ας ζητήσει ένα συγγνώμη η κυρία Γερμανού, γιατί δεν είναι κακό να ζητάς συγγνώμη», είπε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής.

Έξαλλη η Ναταλία Γερμανού με δηλώσεις του Λιγνάδη: «Το τα θέλω όλα δεν γίνεται με την βία»

Όλες τις εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη πρόβαλλαν στην εκπομπή Καλύτερα δεν γίνεται, με την Ναταλία Γερμανού να γίνεται έξαλλη, μετά από κάποιες παλιές δηλώσεις του ηθοποιού - σκηνοθέτη.

Πιο συγκεκριμένα, όταν είχε βρεθεί στην εκπομπή «Όλα» ο Δημήτρης Λιγνάδης είχε δηλώσει μεταξύ άλλων πως «στον έρωτα είμαι κτητικός. Θέλω μόνο τα πάντα. Δεν θέλω πολλά. Για μένα ο έρωτας γράφεται με Ε κεφαλαίο. Για μένα ο έρωτας δεν το έχει σε medium. Βγαίνει μόνο σε XL. Δεν υπάρχει medium στον έρωτα».

Αμέσως μετά λοιπόν την προβολή του αποσπάσματος, η Ναταλία Γερμανού ξέσπασε λέγοντας: «Αυτού του είδους η κτητικότητα, η απληστία, το «τα θέλω όλα» θα μπορούσε ενδεχομένως και κάτω από τελείως διαφορετικές συνθήκες να είναι αποδεκτή. Πολλές φορές οι άνθρωποι λέμε πως τα θέλουμε όλα στη δουλειά μας ή στον έρωτα. Αρκεί αυτό το «τα θέλω όλα» να μη γίνεται με την βία. Αυτή είναι η ειδοπιός διαφορά»