Θρήνος για τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη - Έχασε ένα αγαπημένο του πρόσωπο

Η συγκλονιστική ανάρτηση που έκανε στο Instagram

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Θρήνος για τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη - Έχασε ένα αγαπημένο του πρόσωπο

Πολύ δύσκολες ώρες βιώνει ο ηθοποιός Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, ο οποίος μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους την απώλεια που τον «τσάκισε».

Ο ηθοποιός, που πριν από μερικές μέρες ανακοίνωσε πως έκανε το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού, ανέβασε ένα κείμενο για την παραμάνα του, η οποία τον μεγάλωσε και πριν από μερικές ώρες έφυγε από τη ζωή. Τα λόγια του δείχνουν πόσο κοντά ήταν οι δυο τους.

Η ανάρτηση του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη

«Την τελευταία φορά που την συνάντησα τον 15αυγουστο του 19, με κοιτούσε μ αυτό το άδειο απορημένο βλέμμα…Είχε ήδη φύγει η Μαρία μου, η γυναίκα που με μεγάλωσε, που έτρεχα στην αγκαλιά της για να γλιτώσω, κάθε φορά που άστραφτε και βρόνταγε η μάνα.

Η αγάπη της μοναδική με ακολουθούσε όλα τα χρόνια κι ας μην βλεπόσασταν συχνά. Η χαρά της κι η αγκαλιά της κάθε φορά που συναντιόμασταν με συντρόφευε όλο τον χρόνο! Σήμερα όταν πήγε να την ξυπνήσει ο Δήμος,ο γιος της που τη φρόντισε με μοναδική αγάπη όλα αυτά τα χρόνια κατάλαβε ότι δεν είχε πια ανάσα… Ξεκουράστηκε…Μια σπουδαία γνωριμία της ζωής μου. Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή της», έγραψε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης.

Χρήστος Χατζηπαναγιώτης ανάρτηση

Λίγα λόγια για τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη

Γεννήθηκε το 1958 στην Αγιάσο της Λέσβου. Ξεκίνησε την καριέρα του το 1982 και έγινε ιδιαίτερα αγαπητός στο κοινό με την συμμετοχή του στην πολύ πετυχημένη τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1, Εγκλήματα, την περίοδο 1998-2000.

Χρήστος Χατζηπαναγιώτης Μαρία Σολωμού

Πριν τον πρωταγωνιστικό του ρόλο σε αυτή την σειρά, είχε βρεθεί για έντεκα χρόνια στο πλευρό του Λάκη Λαζόπουλου, στους Δέκα Μικρούς Μήτσους, στον τηλεοπτικό σταθμό Mega Channel. Έχει επίσης συμμετάσχει στις σειρές "Οι μεν και οι δεν", "Αχ Ελένη", "Ντόλτσε Βίτα", "Στρίβειν δια του αρραβώνος" και "Όλα του γάμου δύσκολα".

Την περίοδο 2006-2007 συμμετείχε στη ανατρεπτική μαύρη κωμωδία "Πόσο γλυκά με σκοτώνεις" μαζί με την Μαρία Λεκάκη και τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη. Την επόμενη τηλεοπτική περίοδο, 2007-2008, έκανε μία guest εμφάνιση στη σειρά "Γιούγκερμαν". Ακολούθησαν guest εμφανίσεις στις σειρές "Κόκκινο Δωμάτιο", "Safe Sex" και "7".