Δευτέρα, 19 Απριλίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Έκανε το εμβόλιο του κορωνοϊού ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης

Η ανάρτησή του μέσα από το εμβολιαστικό κέντρο

Έκανε το εμβόλιο του κορωνοϊού ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης
News 24.02.2021 22:10
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης έκανε μία ανάρτηση και ανακοίνωσε στους διαδικτυακούς του φίλους πως έκανε την πρώτη δόση του εμβολίου του κορωνοϊού.

O αγαπημένος ηθοποιός, ο οποίος ακούστηκε πως θα αντικαταστήσει τον Πέτρο Φιλιππίδη στον Χαιρέτα μου τον Πλάτανο, έχει αποφασίσει να φύγει από την Αθήνα για το δεύτερο lockdown και να μείνει στο κτήμα που διαθέτει στην Μάνη.

Έτσι, μιας και ανήκει στο ηλικιακό γκρουπ των 60-64 έκανε με τη σειρά του το εμβόλιο και έδειξε να είναι πραγματικά ενθουσιασμένος με την εξέλιξη αυτή.

Η ανάρτηση του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη για το εμβόλιο του κορωνοϊού

«Προς την Ελευθερία... πρώτα ο Θεός! Και στα δικά σας! Ευχαριστώ τους ανθρώπους στο κέντρο υγείας Αγ. Νικολάου ,Δυτικής Μάνης, για την ευγένεια τους και την εξυπηρετικότατα τους!», έγραψε στην λεζάντα ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης.

Χρήστος Χατζηπαναγιώτης εμβόλιο κορωνοϊού

Η ανάρτηση του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη για το εμβόλιο του κορωνοϊού και τη Μαρία Σολωμού

Μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης δε δίστασε να «αδειάσει» τη Μαρία Σολωμού για τις απόψεις της για το εμβόλιο του κορωνοϊού και τη χορήγησή του στα παιδιά.

Η ηθοποιός πριν από λίγο καιρό είχε ξεκαθαρίσει πως είναι αρνητική στην χορήγηση του κορωνοϊού ενώ τόνισε πως δεν έχει σκοπό να αφήσει τον γιο της να το κάνει - δείτε εδώ αναλυτικά τις δηλώσεις της.

Μετά από πολλά σχόλια που δημοσιεύονται τον τελευταίο καιρό στο διαδίκτυο γύρω από το εμβόλιο, ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης ξέσπασε, ξεκαθαρίζοντας πως δεν γίνεται οι celebrities να παίρνουν θέση για θέματα που έχουν να κάνουν με την επιστήμη.

«Ευτυχώς μπαίνω όλο και πιο λίγο στα social… και λέω ευτυχώς γιατί μάλλον εκνευρίζομαι πολύ από αυτή την ανεξέλεγκτη “άποψη” που έχει κι η κουτσή Μαρια… όταν βλέπω δε και ανθρώπους γνωστούς , “διάσημους” ηθοποιούς πχ που από τη δημοφιλία τους έχουν δύναμη και πολλές φορές δυστυχώς διαμορφώνουν κλίμα, να εκφράζουν απόψεις για το εμβόλιο του τύπου “είναι πολύ περίεργη με τα εμβόλια γενικά εγώ”, μου σηκώνεται η τρίχα… χαλιέμαι πολύ!

Μια απλή περιήγηση στο ίντερνετ για την ιστορία των εμβολίων, θα μπορούσε να σου πει ότι από τα μεγαλύτερα επιτεύγματα της ιατρικής είναι τα εμβόλια, που σώσανε την ανθρωπότητα από μάστιγες, αρρώστιες που αποδεκάτιζαν ανθρώπους: ευλογιά, πανώλη, φυματίωση, κίτρινος πυρετός, ερυθρά, ιλαρά, διφθερίτιδα, πολιομυελίτιδα κλπ.

Άκουσα και το άλλο! “Αν πρέπει να γίνει εμβολιασμός σε παιδιά εγώ θα μπω μπροστά, ανθρώπινη ασπίδα” για να γλυτώσει το παιδί της από τον εμβολιασμό, λέμε! Δεν πειράζει … ένα περισσότερο εμβόλιο για τα παιδιά της Αφρικής που παλεύουν για την επιβίωση τους . Τι να πω; Έχω μείνει άφωνος!», έγραψε στον λογαριασμό του στο Facebook ο ηθοποιός.

Χρήστος Χατζηπαναγιώτης εμβόλιο κορωνοϊού

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Χρήστος Χατζηπαναγιώτης - Υρώ Μανέ: Ο άγριος τσακωμός - "Δεν έχουμε επαφές!"

Δημόσια έκκληση από τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη: "Βοηθήστε με να απαλλαγώ"

Share