Οι τελευταίες εξελίξεις με τον Πέτρο Φιλιππίδη και τη σειρά Χαιρέτα μου τον Πλάτανο

Βρέθηκε ήδη ο αντικαταστάτης του

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Οι τελευταίες εξελίξεις με τον Πέτρο Φιλιππίδη και τη σειρά Χαιρέτα μου τον Πλάτανο

Ραγδαίες φαίνεται πως είναι οι εξελίξεις με τον ρόλο του Πέτρου Φιλιππίδη στην νέα επιτυχημένη σειρά της ΕΡΤ, Χαιρέτα μου τον Πλάτανο, αφού σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ του Πρωινού, έχει ήδη βρεθεί ο αντικαταστάτης του.

Ο ηθοποιός αναμένεται να αποχωρήσει από τη σειρά λόγω του προβλήματος που αντιμετωπίζει με την υγεία του και έτσι, η δημόσια τηλεόραση έχει βρεθεί σε δύσκολη θέση και εξετάζει όλα τα σενάρια για τη συνέχεια της σειράς.

Ο Αλέξης Μίχας, μετέφερε στο Πρωινό όλο το παρασκήνιο για το Χαιρέτα μου τον Πλάτανο και ξεκαθάρισε πως είτε θα εξαφανιστεί ο ρόλος του «Παρασκευά» που ενσαρκώνει ο πασίγνωστος ηθοποιός, είτε θα αντικατασταθεί από τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη.

«Είναι ραγδαίες οι εξελίξεις. Ο Πέτρος Φιλιππίδης δε θα συνεχίσει στη σειρά της ΕΡΤ σε καμία περίπτωση. Ακούστηκαν φήμες και πληροφορίες περί παραίτησης το Σαββατοκύριακο που πέρασε. Επικοινώνησα με την εταιρεία παραγωγής χθες το βράδυ, μέχρι στιγμής δεν έχει εκδηλωθεί πρόθεση παραίτησης.

Η τελευταία επικοινωνία που είχε ο ηθοποιός με την εταιρεία παραγωγής ήταν την Παρασκευή και τους είπε πως αισθάνεται καλύτερα και πως κατά πάσα πιθανότητα θα μπορούσε να δώσει το παρόν στο γύρισμα της Τρίτης. Είναι απόφαση της ΕΡΤ ότι δεν θα συνεχίσει ο Πέτρος Φιλιππίδης στη σειρά. Αυτή είναι η πρόθεση των διοικούντων της Δημόσιας Τηλεόρασης. Να δούμε πως θα γίνει αυτό.

Πέτρος Φιλιππίδης Χαιρέτα μου τον Πλάτανο

Πως θα γίνει η αποχώρηση του Πέτρου Φιλιππίδη από τη σειρά. Υπάρχουν τρία διαφορετικά σενάρια. Το πρώτο σενάριο είναι ο Πέτρος Φιλιππίδης να γυρίσει κάποια επεισόδια ακόμη και να αποχωρήσει ομαλά. Το δεύτερο σενάριο είναι μέσω διήγησης των ηρώων να ολοκληρωθεί ο ρόλος.

Το τρίτο σενάριο που είναι και το επικρατέστερο είναι να αντικατασταθεί ο ρόλος και να δούμε άλλον στον ρόλο του “Παρασκευά” και έχει πέσει ήδη το όνομα του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη στο τραπέζι των συζητήσεων, ο οποίος ήταν και η αρχική επιλογή της ΕΡΤ για τη σειρά. Δεν προχώρησε η συνεργασία λόγω ανειλημμένων θεατρικών υποχρεώσεων του ηθοποιού», είπε ο Αλέξης Μίχας.

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

Τα τελευταία νέα για την υγεία του Πέτρου Φιλιππίδη

ΟΠέτρος Φιλιππίδης πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο Υγεία, όπου νοσηλευόταν, σύμφωνα με την οικογένειά του.

Να σημειωθεί ότι ο ηθοποιός, μεταφέρθηκε στο ιδιωτικό θεραπευτήριο την Τετάρτη αφότου ένιωσε αδιαθεσία στο σπίτι του στο Ψυχικό. Σε σημερινή ανακοίνωσή της, η οικογένεια του ηθοποιού, αναφέρει ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης υποβλήθηκε σε εξετάσεις και πως βρίσκεται πλέον σε σταθερή κατάσταση ενώ πλέον ακολουθεί μια ήπια θεραπευτική αγωγή.

Τι αναφέρει η ανακοίνωση

Ο Πέτρος Φιλιππίδης εισήχθη εκτάκτως στις 3/2/2021 στο Νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ, υποβλήθηκε σε απεικονιστικό και παρακλινικό έλεγχο, ιατρικώς παρακολουθούμενος λόγω υποκείμενου νοσήματος, και βρίσκεται πλέον σε σταθερή κατάσταση.

Πήρε εξιτήριο σήμερα, 6/2/2021, με φαρμακευτική αγωγή και επανεξέταση.

Ευχαριστούμε θερμά όλες και όλους για τα μηνύματα αγάπης που δεχόμαστε.

Η οικογένεια του Πέτρου Φιλιππίδη

Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο ο Πέτρος Φιλιππίδης