Πέτρος Φιλιππίδης: Εξελίξεις με τη συμμετοχή του στη σειρά “Χαιρέτα μου τον Πλάτανο”

Ενδέχεται να παραιτηθεί με δική του πρωτοβουλία, επικαλούμενος λόγους υγείας

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πέτρος Φιλιππίδης: Εξελίξεις με τη συμμετοχή του στη σειρά “Χαιρέτα μου τον Πλάτανο”

Ραγδαίες εξελίξεις είδαν το φως της δημοσιότητας και αφορούν τη συμμετοχή του Πέτρου Φιλιππίδη στην επιτυχημένη σειρά της ΕΡΤ «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο».

Σύμφωνα με τη δημοσιογράφο, Ναταλία Ανδρικοπούλου στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα», ο ηθοποιός που διατηρεί έναν από τους πρωταγωνιστούς ρόλους ενδέχεται να παραιτηθεί.

Πέτρος Φιλιππίδης ΕΡΤ Χαιρέτα μου τον Πλάτανο

Συγκεκριμένα όπως ανέφεραν, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο ο Πέτρος Φιλιππίδης να υποβάλλει την παραίτησή του και να αποχωρήσει με δική του πρωτοβουλία, επικαλούμενος λόγους υγείας. Ο ηθοποιός αν και πήρε εξιτήριο έχει ένα υποκείμενο νόσημα, με αποτέλεσμα να σκέφτεται να φύγει.

Η τελική απόφαση για το τηλεοπτικό του μέλλον στη σειρά πρέπει να παρθεί μέχρι την Τρίτη για να μην επηρεαστεί η ροή της σειράς.

Νικολέττα Βλαβιανού: «Κάναμε μαζί την τελευταία σκηνή στην σειρά με τον Φιλιππίδη πριν μπει στο νοσοκομείο»

Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται ο Πέτρος Φιλιππίδης, με συμπτώματα εγκεφαλικού και στην εκπομπή Ευτυχείτε μετέφεραν όλες τις τελευταίες εξελίξεις με την υγεία του.

Στην εκπομπή επίσης, μίλησε και η Νικολλέτα Βλαβιανού, η οποία συμπρωταγωνιστεί με τον ηθοποιό στη σειρά της ΕΡΤ “Χαιρέτα μου τον Πλάτανο”.

Η ηθοποιός αποκάλυψε, πώς έχει αλλάξει το πρόγραμμα των γυρισμάτων της σειράς, εξαιτίας της νοσηλείας του και αναμένουν να δουν τι θα γίνει με την πορεία της υγείας του.

«Κάναμε μαζί την τελευταία σκηνή πριν μπει στο νοσοκομείο. Ο Πέτρος έχει κάποια θέματα υγείας, κάποια νοσήματα και από όλη αυτή την κατάσταση έχει επιβαρυνθεί η υγεία του. Μας είχαν ανακοινώσει ότι έχουμε πράσινο φως για δεύτερη χρονιά, τώρα δεν γνωρίζουμε...» δήλωσε η Νικολέττα Βλαβιανού.