Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Η Βάσω Λασκαράκη στο γάμο της δε με κάλεσε»

«Σουηδικό μοντέλο αλλά μην το παρακάνουμε»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Η Βάσω Λασκαράκη στο γάμο της δε με κάλεσε»

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης καλεσμένος στην εκπομπή «Τετ α τετ» με παρουσιαστή τον Τάσο Τρύφωνος αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή και στην σχέση του σήμερα με την πρώην σύζυγό του και μητέρα του παιδιού του, Βάσω Λασκαράκη.

Απόσπασμα της συνέντευξης του προβλήθηκε μέσα από την εκπομπή Happy Day το πρωί της Δευτέρας 1/3.

Ο ηθοποιός αποκάλυψε μεταξύ άλλων, πως η Βάσω Λασκαράκη δεν τον κάλεσε στον γάμο της με τον Λευτέρη Σουλτάτο, που πραγματοποιήθηκε στην Κρήτη, κάτω υπό άκρα μυστικότητα με στενούς συγγενείς και φίλους μόνο.

«Με τη Βάσω είναι καλή η σχέση μας. Αλλά πάντα λειτουργούσαμε και οι δύο σε σχέση με το καλό της μικρής. Για αυτό. Στον γάμο της δε με είχε καλέσει. Δε μπορούσα να πάω, ήμουν στη Γαλλία τότε. Είπαμε σουηδικό μοντέλο, μην το παρακάνουμε κιόλας» είπε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

Όσο για το αν θα ξαναπαντρεύονταν, ανέφερε: «Δε νομίζω πως απέχει πολύ αυτό που έχουμε. Να γραφτεί στην εφημερίδα; Έχω την εντύπωση πως αν έχανα ζευγάρι συγκατοικεί, μοιράζονται τις ίδιες ανησυχίες, κοιμούνται και ξυπνάνε μαζί… Δεν απέχει πολύ από τον γάμο. Δεν είμαι τόσο πολύ υπέρ του γάμου».

Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Μετά τη Βάσω Λασκαράκη που πήρε ένα χρόνο να κάνω σχέση»

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης μίλησε στην εκπομπή Dot με την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο για την περίοδο μετά το διαζύγιο του με την Βάσω Λασκαράκη.

Ακόμη, ηθοποιός αναφέρθηκε στη γνωριμία του με την Κατερίνα Γερονικολού και το ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού ενώ πρόσφατα αποκάλυψε πως το Έλα στη Θέση μου δεν θα συνεχιστεί.

«Δεν είχα στο μυαλό μου ότι από δω και πέρα δεν κάνω σχέση. Μου πήρε περίπου ένα χρόνο. Είμαι από τα άτομα που δεν ήθελα να αναλώνομαι δεξιά και αριστερά

Όταν πρωτοέγινα γνωστός είχα σχέση 5 χρόνια, μετά 4 χρόνια. Δεν είχα πολλά περιθώρια αλλά πάντα πίστευα ότι στα αισθηματικά πρέπει να έχεις ηρεμία για να υπάρξει ισορροπία.

Δεν ήμουν ποτέ υπέρ του γάμου. Ο γάμος έγινε επειδή υπήρχε το παιδί. Η συγκατοίκηση είναι γάμος. Άπαξ και βάλεις την οδοντόβουρτσα στο κυπελάκι, είναι γάμος. Η βέρα της συγκατοίκησης είναι η οδοντόβουρτσα».

Ενώ πρόσθεσε: «Δεν είναι στα άμεσα σχέδιά μου ένα παιδί».