Γιώργος Τσούλης: «Δεν ήθελα να με βλέπω καν στον καθρέφτη γιατί θα έβλεπα κάτι άσχημο και σιχαμερό»

Η εξομολόγηση του γνωστού σεφ για τα παραπάνω κιλά που είχε μικρός

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Γιώργος Τσούλης: «Δεν ήθελα να με βλέπω καν στον καθρέφτη γιατί θα έβλεπα κάτι άσχημο και σιχαμερό»

Ο Γιώργος Τσούλης σε μια πρόσφατη συνέντευξη του μίλησε τόσο για το μπούλινγκ που βίωσε όταν ήταν μικρός εξαιτίας του ότι ζύγιζε 110 κιλά, αλλά και για τα μετέπειτα προβλήματα που προέκυψαν.

Ο δημοφιλής σεφ είπε αρχικά: «Ο μικρός Γιώργος, όταν ήταν μικρός, ήταν λίγο παχουλός, είχε παραπάνω κιλά. Και όταν λέω παραπάνω κιλά, εννοώ ότι ήμουν 110 κιλά! Η σχέση που είχα μέχρι τότε με τον καθρέφτη ήταν μίσους.

Δεν ήθελα να με βλέπω καν στον καθρέφτη για τον απλούστατο λόγο ότι στο σχολείο με κορόιδευαν για τα κιλά μου, με πείραζαν για την εμφάνισή μου και πίστευα ότι θα αυτό που θα δω στον καθρέφτη θα ήταν κάτι άσχημο και σιχαμερό».

Αμέσως μετά, ο Γιώργος Τσούλης πρόσθεσε: «Έφτασα σε ένα σημείο να μην τρώω καθόλου. Και όταν λέμε καθόλου, εννοώ καθόλου. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μη μπορώ να σηκωθώ από το κρεβάτι. Πήγαινα να φτιάξω τα μαλλιά μου και μου έφευγαν τούφες, είχα πάθει αβιταμίνωση» δήλωσε ο σεφ, με τον ίδιο όπως χαρακτηριστικά τόνισε, να βρίσκει την λύση στην μαγειρική!

Γιώργος Τσούλης δηλώσεις για τα παραπάνω κιλά που είχε

Γιώργος Τσούλης: Έτρωγε αυτό το πιάτο κάθε βράδυ και έχασε 36 κιλά σε 3 μήνες

«Είχα φτάσει 110 κιλά, ήταν πολύ δύσκολη η φάση. Λόγω και του επιθέτου μου καταλαβαίνεις τι γινόταν στο σχολείο. Αποφάσισα να κάνω δίαιτα. Δεν ήταν δίαιτα, είχα φτάσει στα όρια της νευρικής ανορεξίας, δεν έτρωγα τίποτα σχεδόν. Σε τρεις μήνες έχασα 36 κιλά.

Είμαι άνθρωπος των άκρων. Ή θα κάνω κάτι πάρα πολύ καλά ή θα το κάνω πολύ χάλια. Με τη βοήθεια γιατρών, με τη βοήθεια της οικογένειάς μου ισορρόπησα…

Γιώργος Τσούλης δίαιτα

Έτρωγα μόνο γιαούρτι το βράδυ. Όταν άρχισα να χάνω κιλά και να με προσέχουν τα κορίτσια, είπα… κόψε και το γιαούρτι», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Τσούλης.