Αντώνης Κανάκης: Την Τσικνοπέμπτη η πρεμιέρα του «Βινύλιου» στο OPEN

Mετράει αντίστροφα...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αντώνης Κανάκης: Την Τσικνοπέμπτη η πρεμιέρα του «Βινύλιου» στο OPEN

Το «Βινύλιο» του Αντώνη Κανάκη μετράει αντίστροφα για την μεγάλη του πρεμιέρα, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τσικνοπέμπτη 4/3 μέσα από την συχνότητα του OPEN.

Φέτος η δεύτερη εκπομπή των Ράδιο Αρβύλα - που σημειώνουν τεράστια επιτυχία - θα γυρίσει περίπου 10 εκπομπή.

«Δεν θα κάνουμε πάρα πολλές εκπομπές Βινύλιο φέτος, γιατί το καθημερινό ‘Ράδιο Αρβύλα’ είναι εξωγήινος φόρτος εργασίας. Θα κάνουμε περίπου 10 εκπομπές. Το πρώτο ‘Βινύλιο’, θα είναι αυτήν την Πέμπτη στις 21:00 το βράδυ.

Θα είναι Τσικνοπέμπτη και θα είναι μια τελείως διαφορετική εκπομπή, θα κάνουμε ένα πάρτι μέσα στο σκηνικό. Θα είναι δύο ζωντανές εκπομπές, back to back. Η μία μετά την άλλη. Θα φύγουμε από το σκηνικό των ‘Αρβύλα’ και θα πάμε δίπλα», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

Οργισμένος ο Αντώνης Κανάκης: «Μην γράφετε ό,τι να ‘ναι για παραπάνω κλικ! Φτάνει λίγο»

αντώνης κανάκης ράδιο αρβύλα σοφία μπεκατώρου

Μέσα από την εκπομπή Ράδιο Αρβύλα, ο Αντώνης Κανάκης θέλησε να απαντήσει σε όσους αναφέρουν πως πρόβαλε το συκοφαντικό πρωτοσέλιδο γνωστής εφημερίδας κατά του Χάρη Ρώμα. Το απόσπασμα έδειξε στο Ευτυχείτε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Σε διάφορες παράξενες περιπτώσεις που μπορούμε να συναντήσουμε, διαστρέβλωσης της πραγματικότητας, ανακρίβειες που γράφονται στο διαδίκτυο τα έχουμε συνηθίσει. Αλλά επειδή έχουμε και κάποιες κόκκινες γραμμές και ευαισθησίες, παιδιά μην ξεφεύγετε. Θέλει λίγη προσοχή! Ορισμένα πράγματα είναι πολύ ευαίσθητα, είναι πολύ σοβαρά θέματα, έχουμε πολύ μεγάλες ευαισθησίες…

Μην γράφετε ό,τι να ‘ναι. Δεν είναι ωραίο αυτό το πράγμα. Φτάνει λίγο! Γράψτε ότι θέλετε για τα μαλλιά ή γι’ αυτά που λέμε αλλά ας βάλουμε μία κόκκινη γραμμή. Δεν μπορούμε να χρησιμοποιούμε ότι να ‘ναι για παραπάνω κλικ και για πράγματα που ποτέ δεν ειπώθηκαν και ποτέ δεν παίχτηκαν. Να συμπεριφερθούμε ανθρώπινα και να επανορθώσουν όλοι όσοι εμπλέκονται», ανέφερε εκνευρισμένος ο Αντώνης Κανάκης, ενώ ήρθε και σε επαφή με τον Χάρη Ρώμα για να λυθεί η παρεξήγηση.