Ειρήνη Δανιήλ: Η σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε από τον προπονητή της

«Μου είπε να βγάλω τη μπλούζα μου για να δει το σώμα μου»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ειρήνη Δανιήλ: Η σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε από τον προπονητή της

H Ειρήνη Δανιήλ αποκάλυψε στην ON time και την Σπυριδούλα Τριάντου την δική της δυσάρεστη εμπειρία, κατά την οποία δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση από τον προπονητή της.

Η γνωστή αθλήτρια και personal trainer πολλών γνωστών προσώπων, ασχολείται από μικρή με τον αθλητισμό και έχει υπάρχει και πρωταθλήτρια Ελλάδας στο έπταθλο .Έχει μάλιστα το δικό της γυμναστήριο αλλά και το δικό της στούντιο στον Πανελλήνιο Αθλητικό Σύλλογο.

Έχουν βγει πολλές καταγγελίες για τον χώρο του θεάματος αλλά και του αθλητισμού. Έχεις δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση;

Έχω δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση από ομοσπονδιακό προπονητή κιόλας. Εγώ το αντιμετώπισα καλά. Σε τέτοιους τύπους πρέπει να εξηγείσαι όπως τους χρειάζεται και να το λες. Γιατί όταν το κάνουν σε πιο ευαίσθητα παιδιά γίνεται το κακό…

Εσύ μίλησες σε κανέναν γι αυτό;

Είχα μιλήσει στους φίλους μου. Στους γονείς μου δεν είπα κάτι όχι επειδή φοβόμουν αλλά για να μην στεναχωρηθούν.

Τι ακριβώς σου συνέβη;

Εγώ ήμουν στα 21 τότε… Την πρώτη μέρα που κάναμε προπόνηση ήρθε στα αποδυτήρια μετά και μου είπε να βγάλω τη μπλούζα μου για να δει το σώμα μου… Του είπα όχι. Τη δεύτερη φορά μου είπε κάτι χυδαίο που δεν μπορώ να αναφέρω και τότε του είπα πως έχω φίλο και να θέλει θα κάνουμε μόνο προπόνηση. Την τρίτη φορά τον βρήκα κάτω από το σπίτι μου. Ε και άλλαξα προπονητή. Για την σεξουαλική παρενόχληση που είχε βιώσει στο παρελθόν μίλησε και η Παναγιώτα Βλαντή!

Ειρήνη Δανιήλ σεξουαλική παρενόχληση

Η Ειρήνη Δανιήλ αποκαλύπτει για την ζωή της

Κατάγομαι από τη Χίο. Φοίτησα στο 7ο δημοτικό σχολείο, στο γυμνάσιο του Κάμπου και λύκειο πήγα στο τεχνικό. Έχω τελειώσει προπονητική στίβου και μπάσκετ καθώς και ΙΕΚ φυσιοθεραπείας. Ήμουν επί σειρά ετών στην εθνική Ελλάδος στον στίβο με πολλές συμμετοχές σε διεθνείς αγώνες.

Υπήρξα πρωταθλήτρια Ελλάδος στο έπταθλο γυναικών. Σήμερα εργάζομαι ως personal trainer. Η αναβάθμιση του αθλητισμού στη χώρα μας γενικά και στην Χίο ειδικότερα, αποτελούν πάγιες επιδιώξεις των πολιτικών μου επιθυμιών. Στις μέρες μας η πλειοψηφία της κοινωνίας πιστεύει ότι η πολιτική χρειάζεται νέους ανθρώπους.

Με γνώμονα αυτή την πεποίθηση αποφάσισα κι εγώ να προσφέρω τις δυνάμεις μου προς αυτή την κατεύθυνση.