Δημήτρης Λιγνάδης: Βγήκαν στο φως της δημοσιότητας φωτογραφίες με τον ίδιο και τον τότε ανήλικο Αιγύπτιο

Ο Αλέξης Κούγιας ωστόσο τις χρησιμοποιεί ως στοιχείο υπεράσπισης

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Δημήτρης Λιγνάδης: Βγήκαν στο φως της δημοσιότητας φωτογραφίες με τον ίδιο και τον τότε ανήλικο Αιγύπτιο

Δύο νέες φωτογραφίες βγήκαν στο φως της δημοσιότητας μέσω της ιστοσελίδας zougla.gr και της εκπομπής t-live, στις οποίες απεικονίζεται ο Δημήτρης Λιγνάδης με τον ανήλικο τότε Αιγύπτιο που τον κατηγορεί για βιασμό.

Τα συγκεκριμένα στιγμιότυπα απεικονίζονται στο καμαρίνι του ηθοποιού και σύμφωνα με τον συνήγορο του, Αλέξη Κούγια, έχουν τραβηχτεί μετά τον βιασμό του Αιγύπτιου και μάλιστα τις χρησιμοποιεί ως στοιχείο υπεράσπισης, καθώς βλέπουμε να υπάρχει μια μεγάλη οικειότητα ανάμεσα στον Αιγύπτιο και τον Δημήτρη Λιγνάδη.

Δημήτρης Λιγνάδης φωτογραφίες με Αιγύπτιο

Στις φωτογραφίες λοιπόν βλέπουμε τον ηθοποιό να είναι γυμνός από τη μέση και πάνω, και να αγκαλιάζει τον τότε 17χρονο, μετά την παράσταση «Ριχάρδος».

Η τρίτη φωτογραφία ωστόσο που βγήκε στο φως δείχνει τον Αιγύπτιο να βρίσκεται στο σπίτι του Δημήτρη Λιγνάδη, φορώντας το εσώρουχο του. Να υπενθυμίσουμε ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης βρίσκεται στις φυλακές της Τρίπολης!

Δημήτρης Λιγνάδης: Βούλευμα «φωτιά» από το δικαστήριο - 30 χρόνια πλησίαζε ανήλικα παιδιά

Με ένα βούλευμα - «φωτιά» η Δικαιοσύνη στοιχειοθετεί βήμα - βήμα γιατί ο Δημήτρης Λιγνάδης κατέστη κατηγορούμενος για βιασμό κατά συρροή και γιατί συνελήφθη. Το πρώτο βράδυ του στις φυλακές το πέρασε στην απομόνωση.

Με το συγκεκριμένο βούλευμα οι δικαστές, μέλη του συμβουλίου Πλημμελειοδικών της Αθήνας, απέρριψαν την αίτηση που είχε καταθέσει ο σκηνοθέτης για ακύρωση της δίωξης που ασκήθηκε σε βάρος του για βιασμό κατά συρροή αλλά και για ακύρωση του εντάλματος που εκδόθηκε για την σύλληψή του.

Μετά την απόρριψη της αίτησης αυτής, την περασμένη Πέμπτη άνοιξε ο δρόμος για την απολογία του κατηγορούμενου, κατά την οποία όμως ο σκηνοθέτης δεν έπεισε ανακρίτρια και εισαγγελέα για την αθωότητά του, αφού και οι δυο τάχθηκαν υπέρ της προφυλάκισής του.

undefined