Η απάντηση της Καινούργιου στον Κούγια: «Ντροπή σας, έχετε και δυο παιδιά»

«Δεν επιτρέπω σε κανέναν να υπονοεί κάτι για το ήθος μου και ειδικά σε κάποιον που υπερασπίζεται έναν παιδεραστή»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η απάντηση της Καινούργιου στον Κούγια: «Ντροπή σας, έχετε και δυο παιδιά»

Η Κατερίνα Καινούργιου έγινε έξαλλη με την ανακοίνωση που εξέδωσε ο Αλέξης Κούγιας και κάνει σκληρή αναφορά στο πρόσωπο της, με αφορμή την στάση που έχει πάρει απέναντι στην υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη.

Η παρουσιάστρια συγκεκριμένα, βγήκε εκτός εαυτού με τον χαρακτηρισμό "επαγγελματίας κυρία τη Μυκόνου", με αποτέλεσμα να ξεσπάσει και να μιλήσει έξω από τα δόντια.

«Αν λοιπόν το “επαγγελματίας κυρία της Μυκόνου” είναι σαν το “επαγγελματίας ομοφυλόφιλος” είναι μαγκιά μου. Αν όμως υπονοείτε κάτι για το ήθος μου, εσείς είστε ο τελευταίος που πρέπει να μιλάει για ηθική. Όποια πέτρα κι αν σηκώσεις έχει να πει για το ήθος μου, είμαι όλα αυτά τα χρόνια εδώ με το ήθος και την αξιοπρέπειά μου και αυτό δε τολμά να το αμφισβητεί κανείς.

Γνωρίζει και τον πατέρα μου και ξέρει πως με έχει μεγαλώσει, να δω τώρα τι θα πει. Ντροπή σας, έχετε και δυο παιδιά. Ποιος νομίζει πως είναι; Έχω μιλήσει μαζί του και πάντα μου λέει “πόσο ευγενική είστε” και βγάζει μια τέτοια ανακοίνωση; Θα μου πει εμένα πως έχω χειριστεί την προσωπική μου ζωή; Να θυμηθούμε πως έχει χειριστεί εκείνος την προσωπική του ζωή.

Κρίμα. Εγώ στη Μύκονο έχω πάει συγκεκριμένες φορές, ούτε σπίτι έχω. Ντροπή σας κύριε Κούγια. Δεν σας σεβόμαστε κύριε Κούγια. Επιφυλασσόμαστε και εμείς για αυτά που είπατε, δεν είστε ο μόνος καλός ποινικολόγος. Ντροπή σας. Ας θυμηθούμε και λίγο το παρελθόν του κυρίου Κούγια… Στο κομμάτι που φωτογραφίζει εμένα και με θίγει απεριόριστα ήθελα να απαντήσω. Περιμένω μια συγγνώμη», ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου.

Αλέξης Κούγιας ανακοίνωση

Και στη συνέχεια είπε: «Εντωμεταξύ τώρα με παίρνει ο μπαμπάς μου και μου λέει θα γίνει πανικός. Μπαμπά μην ασχοληθείς του λέω. Καλώ τον δικηγορικό σύλλογο να πάρει θέση. Τι είναι αυτή η επιστολή που έστειλε για επαγγελματίες της Μυκόνου;

Θίγει το ήθος και δεν μπορώ να κινηθώ νομικά γιατί δεν λέει το όνομά μου. Καλώ τον δικηγορικό σύλλογο να πάρει θέση και να τον μαζέψει επιτέλους. Δεν θα το αφήσω έτσι αυτό το θέμα. Μπορεί να μην έχω τις γνωριμίες που έχουν οι υπόλοιποι, αλλά αυτή τη στιγμής το ήθος μου και η αξιοπρέπεια μου…

Ειλικρινά δεν επιτρέπω σε κανέναν να υπονοεί κάτι για το ήθος μου και ειδικά σε κάποιον που υπερασπίζεται έναν παιδεραστή».

Ξέσπασε η Κατερίνα Καινούργιου: « Πώς δεν έχει παιδοφιλία, πώς δεν έχει παιδεραστία κύριε Κούγια;»

Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε τηλεφωνικά στο Ευτυχείτε και την Κατερίνα Καινούργιου για την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη μόνο που η κουβέντα δεν είχε αίσιο τέλος.

Η Κατερίνα Καινούργιου έκανε κάποιες ερωτήσεις, με πολύ ευγενικό τρόπο, όμως εκείνος αρνήθηκε να τις απαντήσει και έκλεισε το τηλέφωνο.

«Έχω δικαστήριο, χάρηκα πολύ», είπε ο Αλέξης Κούγιας χαρακτηριστικά και έκλεισε το τηλέφωνο κάτι που έκανε και στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή.

Σε αυτό το σημείο η Κατερίνα Καινούργιου μίλησε με πολλή ένταση καθώς θίχτηκε από την συμπεριφορά του δικηγόρου.

«Σας παρακαλώ κύριε Κούγια. Σας έκανα μια ερώτηση πολύ ευγενικά. Με ακούτε; Το έκλεισε παιδιά. Πείτε μου σας παρακαλώ. Μιλάω με τον πιο ευγενικό τρόπο, κάνω την πιο φυσιολογική ερώτηση και μου κλείνει το τηλέφωνο. Δεν μπορώ να καταλάβω.

Πώς δεν έχει παιδοφιλία, πώς δεν έχει παιδεραστία κύριε Κούγια; Αφού το λέει η κατάθεση. Μίλησα με τον πιο ευγενικό τρόπο. Τι θέλει τελικά να βγαίνουν και να τον βρίζουν; Αυτό θέλει», είπε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Καινούργιου.