Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου 2022 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Όγδοη καταγγελία βιασμού σε γνωστό ηθοποιό

Δίχως τέλος οι σοκαριστικές αποκαλύψεις

Όγδοη καταγγελία βιασμού σε γνωστό ηθοποιό
News 01.03.2021 15:10
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA, γνωστός ηθοποιός δέχτηκε όγδοη καταγγελία για βιασμό, με τις υπόλοιπες να αφορούν σεξουαλικές παρενοχλήσεις, επαγγελματικούς εκβιασμούς και βίαιη συμπεριφορά.

Ο συγκεκριμένος ηθοποιός πρόκειται να δώσει εξηγήσεις από τη Δικαιοσύνη, ενώ το κατώφλι του Εισαγγελέα αναμένεται να περάσουν και οι ηθοποιοί που έχουν καταγγείλει σεξουαλική βία σε βάρος τους.

Η νέα καταγγελία εις βάρος του πραγματοποιήθηκε από μια ταξιθέτρια η οποία υπέστη ψυχολογική βία, η οποία όμως οδήγησε σε συναινετική σεξουαλική πράξη μετά από την υπόσχεση να της δοθεί ρόλος.

Ο ηθοποιός της ζήτησε να πάει σπίτι του να μιλήσουν για δουλειά με τον ίδιο ωστόσο να της επιτίθεται ενώ την είχε κλειδωμένη μέσα στο αυτοκίνητο. Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά: «‘Του είπα κοφ` το θα σε βγάλω στα κανάλια. Είχε ιδρώσει και ήταν απαίσιος. Του φώναζα να ανοίξει τις πόρτες. Με έπιασε από τον σβέρκο και με τράβηξε πάνω του. Ο σιχαμένος!».

Η συγκεκριμένη ηθοποιός στο τέλος ανέφερε πως της άνοιξε την πόρτα, την πέταξε έξω από το αυτοκίνητο, εκείνη έπεσε κάτω με τα γόνατα ενώ ο γνωστός ηθοποιός της φώναξε: «Άντε γ.. που θες και ρόλο!». Την ίδια στιγμή, ο Χάρης Λεμπιδάκης αποκάλυψε πως γνωστή τραγουδίστρια έχει υποστεί βιασμό από τραγουδιστή.

ΣΕΗ: Πάνω από 20 καταγγελίες για βιασμό και κακοποίηση περιέχει ο φάκελος που παραδόθηκε

Σύμφωνα με το Πρωινό, ο φάκελο που παραχώρησε το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών περιείχε περίπου 20 με 30 υποθέσεις που αφορούν κυρίως βιασμό.

Το πρωί της Τετάρτης, ο ηθοποιός Πασχάλης Τσαρούχας βρέθηκε στον εισαγγελέα για να καταθέσει τον φάκελο με τις καταγγελίες που είχε στα χέρια του το ΣΕΗ, προκείμενου να διερευνηθούν.

Ανάμεσα στις καταγγελίες, υπάρχουν 3 υποθέσεις που χρήζουν ιδιαίτερη σημασία καθώς περιγράφονται κακουργηματικές πράξεις. Μια από αυτές αφορά και τον Δημήτρη Λιγνάδη ενώ οι υπόλοιπους διαφορετικούς ανθρώπους.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Πασχάλης Τσαρούχας: «Θα βγουν επίσημες αποφάσεις του ΔΣ για τα τις καταγγελίες»

Πασχάλης Τσαρούχας: «Κάνουμε θέατρο για την ψυχή μας! Όχι για την ψ@λη μας»

Share