Όγδοη καταγγελία βιασμού σε γνωστό ηθοποιό

Δίχως τέλος οι σοκαριστικές αποκαλύψεις

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Όγδοη καταγγελία βιασμού σε γνωστό ηθοποιό

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA, γνωστός ηθοποιός δέχτηκε όγδοη καταγγελία για βιασμό, με τις υπόλοιπες να αφορούν σεξουαλικές παρενοχλήσεις, επαγγελματικούς εκβιασμούς και βίαιη συμπεριφορά.

Ο συγκεκριμένος ηθοποιός πρόκειται να δώσει εξηγήσεις από τη Δικαιοσύνη, ενώ το κατώφλι του Εισαγγελέα αναμένεται να περάσουν και οι ηθοποιοί που έχουν καταγγείλει σεξουαλική βία σε βάρος τους.

Η νέα καταγγελία εις βάρος του πραγματοποιήθηκε από μια ταξιθέτρια η οποία υπέστη ψυχολογική βία, η οποία όμως οδήγησε σε συναινετική σεξουαλική πράξη μετά από την υπόσχεση να της δοθεί ρόλος.

Ο ηθοποιός της ζήτησε να πάει σπίτι του να μιλήσουν για δουλειά με τον ίδιο ωστόσο να της επιτίθεται ενώ την είχε κλειδωμένη μέσα στο αυτοκίνητο. Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά: «‘Του είπα κοφ` το θα σε βγάλω στα κανάλια. Είχε ιδρώσει και ήταν απαίσιος. Του φώναζα να ανοίξει τις πόρτες. Με έπιασε από τον σβέρκο και με τράβηξε πάνω του. Ο σιχαμένος!».

Η συγκεκριμένη ηθοποιός στο τέλος ανέφερε πως της άνοιξε την πόρτα, την πέταξε έξω από το αυτοκίνητο, εκείνη έπεσε κάτω με τα γόνατα ενώ ο γνωστός ηθοποιός της φώναξε: «Άντε γ.. που θες και ρόλο!». Την ίδια στιγμή, ο Χάρης Λεμπιδάκης αποκάλυψε πως γνωστή τραγουδίστρια έχει υποστεί βιασμό από τραγουδιστή.

ΣΕΗ: Πάνω από 20 καταγγελίες για βιασμό και κακοποίηση περιέχει ο φάκελος που παραδόθηκε

Σύμφωνα με το Πρωινό, ο φάκελο που παραχώρησε το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών περιείχε περίπου 20 με 30 υποθέσεις που αφορούν κυρίως βιασμό.

Το πρωί της Τετάρτης, ο ηθοποιός Πασχάλης Τσαρούχας βρέθηκε στον εισαγγελέα για να καταθέσει τον φάκελο με τις καταγγελίες που είχε στα χέρια του το ΣΕΗ, προκείμενου να διερευνηθούν.

Ανάμεσα στις καταγγελίες, υπάρχουν 3 υποθέσεις που χρήζουν ιδιαίτερη σημασία καθώς περιγράφονται κακουργηματικές πράξεις. Μια από αυτές αφορά και τον Δημήτρη Λιγνάδη ενώ οι υπόλοιπους διαφορετικούς ανθρώπους.