MasterChef 5 - Κωστής: «Έκανα λάθος που έκανα παρέα με την κλίκα»

Ζήτησε συγγνώμη από τρεις συμπαίκτες του

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
MasterChef 5 - Κωστής: «Έκανα λάθος που έκανα παρέα με την κλίκα»

Λίγο μετά την αποχώρησή του από το MasterChef 5, ο Κωστής βρέθηκε στην εκπομπή Στην φωλιά των ΚουΚου και εξήγησε μεταξύ άλλων πως έκανε λάθος που εμπιστεύτηκε την κλίκα που είχε δημιουργηθεί ανάμεσα στον Ιωάννη, τον Διονύση και τον Πάνο.

Ο Κωστής βρέθηκε υποψήφιος προς αποχώρηση μετά τη δεύτερη χαμένη ομαδική δοκιμασία της Κόκκινης ομάδας και μάλιστα δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του. Βέβαια στις δηλώσεις που έκανε πριν φύγει από το παιχνίδι τόνισε πως αν του δοθεί η ευκαιρία θα επιστρέψει στο ριάλιτι μαγειρικής.

Κωστής MasterChef 5

Οι δηλώσεις του Κωστή για το MasterChef 5

«Στην αρχή έκανα τη λάθος επιλογή να κάνω παρέα με τον Διονύση, τον Πάν και τον Ιωάννη. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από την Ηρώ, τον Κωνσταντίνο και την Κωνσταντίνα. Η παρέα του Ιωάννη, του Διονύση και του Πάνου έδειξε με τον καιρό την κακή πλευρά της», ήταν κάποια από τα σχόλια που έκανε ο Κωστής Αλεξάκης στη Φωλιά των Κου Κου.

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

Αποχωρεί οικειοθελώς παίκτης από την κλίκα της τριάδας και επιστρέφει ο Κωστής

Απίστευτες ανατροπές θα δούμε να γίνονται στα επόμενα επεισόδια του MasterChef 5. Συγκεκριμένα, ένας παίκτης πρόκειται να αποχωρήσει οικειοθελώς από το παιχνίδι και ένας να γυρίσει και πάλι πίσω.

Ο λόγος για τον Κωστή, ο οποίος μπορεί να αποχώρησε το Σάββατο, αφού είναι το πιο αδύναμο πιάτο, όμως η παραγωγή θα τον βάλει πάλι μέσα. Μια γεύση μάλιστα μας έδωσε και το trailer.

«Κάποιος από την κλίκα της τριάδας αποχωρεί οικειοθελώς και θα δείτε σε λίγες μέρες ότι επιστρέφει ο Κωστής Αλεξάκης», είπε η Φαίη Σκορδά στο Πρωινό.