Γιώργος Καραμίχος: «Τον ακατανόμαστο δικηγόρο θα τον κάνετε να σκάσει;»

Η αυστηρή τοποθέτηση του για την υπόθεση Λιγνάδη και τον Αλέξη Κούγια

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Γιώργος Καραμίχος: «Τον ακατανόμαστο δικηγόρο θα τον κάνετε να σκάσει;»

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Γιώργος Καραμίχος αποφάσισε να πάρει θέση στην υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη και να κάνει το δικό του σχόλιο για τη στάση που έχει κρατήσει ο Αλέξης Κούγιας.

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε έμμεσα στην φράση «επαγγελματίες ομοφυλόφιλοι» που χρησιμοποίησε ο δικηγόρος ενώ τόνισε πως κανείς δεν πήρε ευθύνες που ανατέθηκε η θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου στον Δημήτρη Λιγνάδη.

Η ανάρτηση του Γιώργου Καραμίχου για τον Αλέξη Κούγια

«Κανένας από το Υπουργείο Πολιτισμού ή την κυβέρνηση δεν έχει αναλάβει ακόμη την ευθύνη της τοποθέτησης χωρίς διαγωνισμό ενός επικίνδυνου ανθρώπου στο τιμόνι του εθνικού θεάτρου. Τον ακατανόμαστο δικηγόρο θα τον κάνετε να σκάσει για τις ομοφοβικές και αντικοινωνικές απειλές του; Μια απαγόρευση επαγγέλματος ίσως; Μαζί με τη συμβολική παραίτηση της υπουργού πολιτισμού; Φτάνει ρε, πάρτε θέση!!!», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο Γιώργος Καραμίχος.

Γιώργος Καραμίχος Κούγιας

«Να υπερασπιστείς τον εαυτό σου, χωρίς να απαξιώνεις τους συνανθρώπους σου»

Ο Γιώργος Χρανιώτης βρέθηκε απέναντι από τον Αλέξη Κούγια για ακόμα μία φορά και έτσι έκανε μία νέα ανάρτηση κατά του γνωστού ποινικολόγου στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μέσα από την οποία εξήγησε πως ο καθένας έχει δικαίωμα στην υπεράσπιση του εαυτού του αρκεί να μην απαξιώνει τους συνανθρώπους του.

Ο γνωστός ηθοποιός ο οποίος από το πρώτο λεπτό εκφράστηκε κατά της Λίνας Μενδώνη και του Δημήτρη Λιγνάδη, θέλησε να κάνει μία ανάρτηση για την επίμαχη δήλωση που έκανε ο Αλέξης Κούγιας για τους "επαγγελματίες ομοφυλόφιλους".

«Σε μια δημοκρατία, ακόμα και όταν καταντάει να είναι περισσότερο επιλεκτική παρά κοινοβουλευτική, όλοι πρέπει να μπορούν να έχουν το δικαίωμα της υπεράσπισης του εαυτού τους. Ισονομία. Κανένας όμως δεν θα έπρεπε να έχει το δικαίωμα να το κάνει με τρόπο που να απαξιώνει και να υποβιβάζει όλους τους υπόλοιπους ανθρώπους, προς ίδιο συμφέρον, καταργώντας ουσιαστικά, οποιαδήποτε αξία αυτής της δημοκρατίας», έγραψε, μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός.

Γιώργος Χρανιώτης Αλέξης Κούγιας